YÜKSELİŞ BU OYUNDAN SONRA BAŞLIYOR

YÜKSELİŞ BU OYUNDAN SONRA BAŞLIYOR

Çıkanlar' programında basket atışları kaydediliyor.

Geçen sefer istediği oyunu gösteremeyen Fenerbahçe Beko, bu kez Yunanistan Baş antrenörü Dimitris Itoudis'in gelişiyle adeta uçup gitti.

YÜKSELİŞ BU OYUNDAN SONRA BAŞLIYOR

Haziran ayında Fenerbahçe Beko'yu devralan Dimitris Itoudis,  Eylül ayında Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda forma giydi ve Fenerbahçe Beko mücadeleyi 71-62 kaybetti. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Anadolu Efes kazandı. İşte Itoudis’li Fenerbahçe Beko o maçtan sonrasında yükselişe geçti.

Basketbol Süper Ligi’nde asla yenilgi almadı

Sarı Lacivertliler, Basketbol Süper Ligi’nde sırası ile:

Bahçeşehir Koleji’ni 78-72,

Büyükçekmece’yi 85-80,

Konyaspor ‘u 85-71,

Manisa’yı 93-58,

Karşıyaka’yı 100-88 ve

Tofaş’ı 82-68 skor ile yenik etti. Fenerbahçe Beko bu neticelerle ligde 6’da 6 yaparak müthiş bir sürem başlangıcı yapmış oldu.

Turkish Airlines Euroleague’de önder

Sarı Lacivertli ekip Euroleague’de de sırasıyla:

Bayern Münih’i 74-62,

Maccabi Tel Aviv’i 86-71,

Asvel Lyon’u 84-63,

Valencia Basket’i 79-77,

Anadolu Efes’i 88-79,

Kızılyıldız’ı 93-79,

Panathinaikos’u 107-77,

Monaco’yu 96-93’lük skorlar ile yenik etti.

Tek kaybı, Barcelona'ya bir puanlık bir kayıptı. Avrupa Ligi'nde de birinci sırada yer alıyor. Bu sezon gözü Basketbol Süper Ligi ve THY Avrupa Ligi kupalarında olan Fenerbahçe Beko, şimdi de Itudis ile hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Fenerbahçe Beko, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi'nde bu akşam Milan Olympia ile karşılaşacak. Geçen Salı Avrupa Ligi'nde bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes ile Olimpia Milan karşı karşıya geldi ve Anadolu Efes'i 80-51 mağlup etti. Olimpia Milan oynadığı 9 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Savaşım saat 22:30'da başlayacak.

Katar 2022 Dünya Kupası'na müthiş bir başlangıç ​​yapan Ennel Valencia'nın akıbeti Dünya Kupası sonrası belli olacak. Enner Valencia menajeri transferle ilgili kısa bir açıklama yaptı. İşte detaylar

Enner Valencia'nın Tigers ile en iyi anları

Valencia'nın ilk golü

Katar ve Ekvador, Katar 2022  Dünya Kupası'nın açılış maçında  karşı karşıya geliyor. 14. dakikada Enna Valencia ceza sahası içine dripling yaptı ve kaleci Saad al-Hib tarafından yere düşürüldü. Hakem Daniel Orsato penaltıyı gösteriyor.