Yıldız milli boksör Sudenaz Ballıoğlu babasının izinde

Yıldız milli boksör Sudenaz Ballıoğlu babasının izinde
Babasının izinden giderek boksör olan ve Yıldız hanımlar Boks milli takımı'nın kaptanlığını meydana getiren Sudenaz Ballıoğlu'nun kariyer hedefi, sahabet olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak.

Babasının izinden giderek boksör olan ve Yıldız hanımlar Boks milli takımı'nın kaptanlığını meydana getiren Sudenaz Ballıoğlu'nun kariyer hedefi, olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak.

Elde etmiş olduğu başarılarla dikkati çeken Sudenaz, Gürcistan'ın ev sahipliğinde 1 Temmuz'da başlamış olacak Yıldız kadınlar Avrupa Şampiyonası'na, Kastamonu'daki ulusal takım kampında hazırlanıyor.Sudenaz'ın en büyük hedefi ise 2000 Sidney Olimpiyatları'na katılan babasının elde edemediği madalyaya ulaşmak. 2019 senesinde 64 kiloda Türkiye şampiyonu oldum. Gürcistan'da yapılan Üst Minikler Avrupa Şampiyonası'nda 3. Oldum. Bu yıl Yıldız hanımlar Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Asıl hedefim babam şeklinde olimpiyatlara katılıp, onun yapamadığını yapıp, olimpiyat şampiyonluğunu ülkeme getirmek