Yerköyspor altyapı seçmelerini tamamladı

Yerköyspor altyapı seçmelerini tamamladı
Yerköyspor'un  Yeni İlhan Parlak'ları arayışındayız mottosu ile hazırlandığı altyapı seçmelerini tamamladı. Yerköyspor Altyapı Teknik Kurul Başkanı Muammer Benli yapmış olduğu verabet açıklamada, Tüm dünyada olduğu üzere ülkemizde pandemiden ötürü etkilendi. Yaşam biçimimiz ve rutinlerimiz çok değişti.

Yerköyspor'un  Yeni İlhan Parlak'ları arayışındayız mottosu ile hazırlandığı altyapı seçmelerini tamamladı. Yerköyspor Altyapı Teknik Kurul Başkanı Muammer Benli yapmış olduğu açıklamada, Tüm dünyada olduğu üzere ülkemizde pandemiden ötürü etkilendi. Yaşam biçimimiz ve rutinlerimiz çok değişti.

Ortalama bir buçuk yıl altyapı çalışmaları için yitik oldu maalesef. İlçemizde altyapı için yurttaşlarımızın da ciddi bir talebi vardı. 2021-2022 sezonu için kulüp olarak seçme yapmaya karar verdik. Ortalama 60 futbolcu adayının başvurduğu seçmelerimizde 17 yetenekli küçük futbolcu kardeşimizi kadromuza katmış bulunuyoruz. Bu yavrularımız için ilk etapta sıhhat taraması yaptıracağız. Daha sonra hızlı bir şekilde antrenmanlara adapte olmalarını sağlayacağız ifadelerini dile getirniş oldu.