Yeni teknik direktörle en kısa sürede çalışmalarımıza devam edeceğiz

Yeni teknik direktörle en kısa sürede çalışmalarımıza devam edeceğiz

 Ne zaman netleşecek? Bunu Club World'den önce açıklayabiliriz sanırım." şampiyonluk." Birkaç aday var. " İtalyan basınına göre Türkiye Voleybol Federasyonu, Sırbistan ile dünya şampiyonluğu yaşayan Daniel Santarelli'yi listeye aldı. İnternetin Sultanı, Daniel Santarelli'ye 2026'ya kadar bir sözleşme teklif etmeye hazır.

Yılda 200.000€

İtalyan medyası sözleşmenin ayrıntılarını açıkladı ve hükümetin Santarelli'ye yılda 200.000€ daha fazla ikramiye verdiğini iddia etti. Şu anda deneyimli Sırp kadın voleybol antrenörünün sözleşmesi 2025 yılında bitiyor.

Polonya ve Hollanda'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIVB Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası'nda Sırbistan, finalde Brezilya'yı 3-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Sırp takımı bu sonuçla maç öncesi zirveye ulaşan Amerikan takımının önüne geçti. İtalya ikinci, ardından Brezilya geldi.

Türkiye'nin kalkınmasına destek olan her projede yenilikçi ve öncü olma misyonuyla hareket eden Petrol Ofisi, milli sporcularımızla  bir ilke imza attı. Bu yıl tarihinde ilk kez dünya şampiyonu olan Türkiye'nin ampute milli takımına sponsor olan Petrol Ofisi, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile  yeni bir sponsorluk anlaşması imzalayarak engelli sporculara verdiği desteği genişletti. Bu taahhüt kapsamında Petrol Ofisi, Türkiye ampute futbol milli takımının yanı sıra TBESF'e bağlı 20 kuruluştan sporcuların sponsorluğunu üstlenecek. Petrol Ofisi Grubu CEO'su Mehmet Abbasoğlu ve Türkiye Engelliler Sporları Federasyonu Başkanı Av. Ortaklığın detayları, 6 Aralık'ta Muaz Ergezen'in de katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı.

Etkinlikte konuşan Petrol Ofisi Grubu CEO'su Mehmet Abbasoğlu, “Engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve çeşitli alanlarda gelişimlerini desteklemek, eşitlik ve adalet anlayışının, topluma dahil olmanın temel şartıdır. Petrol Ofisi olarak amacımız engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşam ve spor gelişimine katkıda bulunmak, vizyonumuz ise "Yarına Hazırız". Bu kapsamda A Milli Ampute Futbol Takımımız ile Dünya Kupası öncesi imzaladığımız sponsorluk sözleşmesi bizleri yüreklendirdi ve cesaretlendirdi. Ekim ayında İstanbul'da düzenlenen dünya şampiyonasında da bizleri gururlandırdılar. Son yıllarda ülkemizin çeşitli bölümlerinden milli sporcular da Paralimpik Oyunları, Dünya Şampiyonaları ve Avrupa Şampiyonalarında birbirinden değerli başarılara imza attı.