Yaz döneminde 30 bin çocuğa hizmet verilecek

Yaz döneminde 30 bin çocuğa hizmet verilecek
 Pandemi koşullarına uygun şekilde hareket edeceğiz dedi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş, yaz ayında yapacakları etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Temmuz ayı itibari ile açılacak olan yaz okullarında 30 bin çocuğa hizmet vereceklerini kaydeden Somtaş, 1 Haziran itibariyle spor salonlarının açılmasıyla aslına bakarsan verabet şehrin 18 farklı noktasında etkinlik gösteren spor salonlarımızı açtık.

 Pandemi koşullarına uygun şekilde hareket edeceğiz dedi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş, yaz ayında yapacakları etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Temmuz ayı itibari ile açılacak olan yaz okullarında 30 bin çocuğa hizmet vereceklerini kaydeden Somtaş, 1 Haziran itibariyle spor salonlarının açılmasıyla aslına bakarsan şehrin 18 farklı noktasında etkinlik gösteren spor salonlarımızı açtık. Yalnız kapalı havuzlarımız kaldı. Önümüzdeki normalleşme takvimiyle beraber onları da açacağız.

Açık havuzlarımız ve su kayağımız açık. Çocuklarımız için 2 dönem halinde yaz okulları planladık. Temmuz ayında başlayacak ve Eylül ayında sona erecek şekilde yaz okulu planlıyoruz. İlk15 bin çocuğumuzu ilk dönem hizmet vereceğiz diğer 15 bin çocuğumuzu da ikinci dönem olacak şekilde 30 bin çocuğumuza spor hizmeti planlıyoruz.