Wout Weghorts'un gidişi üzerine

Wout Weghorts'un gidişi üzerine

Ahmet Nur Çebi, "Weghorst'u bu kadar kısa sürede satmak başarılı bir transfer. Ben kalmasını istiyorum ama o gitmek istiyor. 2.8 milyon euro kazandık."

"Üç transfer, biri Türkiye'den"

Transfer işi hakkında bilgi veren Ahmed Noor Sebi, "Strafor, orta saha ve stoperi transfer edeceğiz. İfadesini kullandı.

Beşiktaş, Süper Lig'de 19. sırada. Önümüzdeki hafta Konya Spor'a davet edilecek. Beşiktaş, Konya'da birkaç yıldır mücadele ediyor. Siyah Beyazlılar, son 9 resmi maçından sadece birini kazandı, ikisi kupa. Beşiktaş, 2019-20 sezonunda  ligde rakiplerini 1-0 yendikten sonra 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik rekoru kırdı. Beşiktaş geçen sezon ligde 1-0 kaybetti ve kupada  1-1 berabere kaldı.

Neff Stadı'nda Ali Samiyan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi Galatasaray 4-0 kazandı. Juan Mata'dan 77 dakika. Buffy Timby-Gomis ilk dakikada golü attı. Üst üste 10 lig galibiyeti  ve  üst üste 8 lig galibiyeti elde eden Galatasaray, puan farkını 42'ye çıkararak, bir maç eksiği olan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7 puana kadar kapattı. 5 maça çıkan, galibiyete susamış ve 17 puanını koruyan Hatayspor, önümüzdeki hafta Galatasaray'ı Antalyaspor'a konuk edecek.

Çağdaş Atan liderliğindeki Kayserispor mücadeleyi 4-1 kazandı. Sivasspor ile Rıza Çalımbay haftayı bir mağlubiyetle daha kapattı. Kayserispor'un golleri 23. dakikada Majid Hosseini, 31. dakikada Olivier Kemen ve 41. dakikada Olivier Kemen oldu. Gökhan Sazdağı dakikalarca kaydetti. Sivasspor'un tek golü 52. dakikada Robin Yalçın'dan geldi. Olivier Kemen ve Robin Yalçın, uzaktan golleriyle maçın en özel anını kaydetti. Ligde dört haftanın ardından Kayserispor'un gol sayısı 26'ya yükseldi. Üç hafta üst üste galibiyet alamayan Sivasspor'un hala 15 puanı bulunuyor. Beşiktaş FC, profesyonel futbolcu Wout Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesinin karşılıklı anlaşma ile feshedildiğini KAP'a bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu aydınlatma platformuna gönderilen mesajda şu ifadeler yer aldı: "Profesyonel futbolcumuz Wout Francois Maria Weghorst ve kulübü ile olan geçici transfer sözleşmesi, oyuncu ve kulübü arasındaki karşılıklı anlaşma ile feshedilmiştir. Kulübü Burnley FC, bu nedenle sözleşmesini erken feshedmiştir.