Worter Weghorst Kiralanacak

Worter Weghorst Kiralanacak

Bu arada Şenol Güneş, Weghorst'un yokluğunda Cenk Tosun'u pivot olarak atayacak. Siyah-beyazlılarda Jackson Muleka'yı tutmak isteyen teknik direktör bekleniyor. Tyfurbinger'a sağ kanatta bir şans verin.

14 Ocak Cumartesi günü tüm dünyada ve Türkiye'de devam eden yarışmalarla heyecan devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş'ta transfer döneminde ayrılacak ve takıma kimlerin katılacağı her zaman merak konusu olmuştu. Weghorst'un Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından, Beşiktaş'ın Premier Lig'den  Dünya Kupası'ndan ayrılan bir diğer oyuncusu Romances'in de takımdan ayrılma isteğini dile getirdiğine dair söylentiler vardı.

Roman Seth'in takımdaki geleceği konusunda bize danışan Beşiktaş yetkilisi, Seth'in takımdan ayrılma talebinde bulunmadığını belirterek, "Seth'in takımdan ayrılması herhangi bir durum söz konusu değil" her oyuncu için "bir parçası olarak kabul edilir" dedi. Ancak Seth bizim için önemli  bir oyuncu ve ayrılmaya niyetimiz yok" dedi. Abu Bakar'ın forvet transferini tamamlamaya hazır olduğu ekip, 6 numaralı dış yardım için kolları sıvadı.

Beşiktaş futbol takımı Teknik Direktörü'nden edindiği bilgiye göre Beşiktaş, Çin Süper Ligi'nde B planını buldu ve Lokomotiv Moskova'da forma giyen Dmitry Barinov için kolları sıvadı.

Beşiktaş futbol takımı Antalyaspor futbol takımına forma giyen Brezilyalı Fernando ile de temasa geçti. Beşiktaş futbol takım yönetimi için alternatiflerden birinin de Fernando olduğu anlaşıldı.

Beşiktaş futbol takımı Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Forvet, orta saha ve stoperleri transfer edeceğiz. Bunlar yabancı olacak. 6 numaraya Türkiye'de oynayan yabancı bir oyuncu alacağız. Adını veremem. Fernando'ya yeşil ışık yaktı. Beşiktaş futbol takım Başkanı Ahmet Nur Çebi, Wout Weghorst'un ayrılışı ve Vincent Aboubakar'ın transferi hakkında açıklama yaptı. Şampiyon olduğumuz yıl. Başkan Ahmet Nur Çebi sözlerini ilk kez konuştu. Gazeteci Gökhan Dinç'e konuşan Ahmet Nur Çebi,  "Aboubakar'a çok güveniyorum. Sergen Yalçın'ın sözleri kendi yorumudur. Bizim için üzülmedi diyebilirim, doğru. Ancak sakatlığı bahane ederek oyunda kalmadı. Beşiktaş'taki ikinci döneminde Sivas Spor'a maç öncesi 'Abubakar sakatlığı bahane ederse' demişti. 'Rica ederim başkanım demiyor sonra oynamaya devam' dedi