Vanspor Etimesgut Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü

Vanspor Etimesgut Belediyespor deplasmanından 1 puanla döndü
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Silahtaroğlu Van Spor FK, deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşılaştı. Müsabaka 1 – 1 beraberlikle sonuçlandı. Van Spor FK, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta sahadan 1 puanla ayrılmaya razı oldu. Maçın ilk devresini 1 – 0 yenik kapatan Van Spor FK, ikinci devrede istediği baskıyı oluşturdu ve aradığı golü de buldu. Ancak 2. golü bulamayan Van Spor FK, Ankara deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

nkara Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda oynanan ve orta hakem Eren Gökmen, yardımcı hakemler Muhammet Oğuzhan Öztaş, Haydar Avcı ve 4. hakem Taner Tuncer'in görev aldığı maçta ev sahibi ekip Etimesgut Belediyespor sahaya; Emre Selen, Özkan Taştemur, İsmail Güner, Berk Akgönül, Ahmet Karadayı (Dk. 90 Özgür Demir), Emre Gündoğdu (Dk. 90 Anıl Dikmen), Göksu Türkdoğan, Sezer Özmen, Cevat Kuy, Turan Yılmaz ve Mehmet Ali Akın (Dk. 77 Engin Bekdemir) ile çıkarken, Silahtaroğlu Van Spor FK ise sahaya; Aydın Bağ, İlyas Ekiz, Barış Gök, İsmet Kavuştu, Yakup Demir, Oktay Aydin (Dk. 84 Furkan Polat), Emrah Tacir, Fatih Somuncu (Dk. 46 Güney Tutcuoğlu), Selim Kayacı (Dk. 46 Hamza Küçükköylü), Sedat Komi (Dk. 84 Furkan İnce) ve Kubilay Akyüz ile çıktı.


Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Ancak Van Spor FK, dakikalar ilerleyince dengeyi kurmayı başardı.


Etimesgut Belediyespor aradığı golü 39. dakikada buldu. Gelişen Etimesgut Belediyespor atağında Turan Yılmaz, takımını öne geçiren golü kaydetti. 1 – 0.


Maçın ilk devresinde başka gol olmadı ve ilk 45 dakikalık bölüm 1 – 0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.


Maçın ikinci devresine iyi ve atak başlayan taraf Silahtaroğlu Van Spor FK oldu.


İkinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başlayan Van Spor FK’de, özellikle Güney Tutcuoğlu etkili oldu ve Van Spor FK istediği baskıyı kurmayı başardı.


Van Spor FK, aradığı golü 63. dakikada buldu. Bu dakikada paslaşarak rakip ceza sahası içine giren Van Sporlu futbolcular son olarak topu Güney’e aktardı. Onun vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve skora denge geldi. 1 – 1.


Bu golden sonra da Van Spor FK, galibiyet golü için arayışlarını sürdürdü.


Özellikle 84. dakikada gelişen Van Spor atağında, ceza sahası içinde Emrah Tacir, dönerek sert bir şut çekti. Top az farkla üstten auta gitti ve Van Spor mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.


Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve müsabaka 1 – 1 beraberlikle sonuçlandı. Taraflar, puanları paylaştı.