Vanspor As Başkanı'ndan kenetlenme mesajı

Vanspor As Başkanı'ndan kenetlenme mesajı
TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden, 8'ini sırada devreyi kapatan Vanspor, play-off ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın hesaplarıyla transfer çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. 

Silahtaroğlu Vanspor Futbol Kulübü Asbaşkanı Akın Dinçer, yapılan transferleri işaret ederek, "Kenetleneceğiz" mesajı verdi.

Devre arası kampını Antalya'da geçiren ve transfer sezonu başlamasına kısa bir süre kala yaptığı sözleşmelerle dikkatleri üzerine çeken kırmızı siyahlı ekip, takımı ikinci devreye hazır bir şekilde yetiştirmek istiyor.

Vanspor, transfer çalışmaları kapsamında Sivas Belediye Spor forması giyen önlibero oyuncusu Barış Sağır ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra bu kez de 1461 Trabzon Futbol Kulubü’nde forma giyen sağbek stoper oyuncusu Miraç Acer ile Soma Spor'un kanat oyuncusu Uğur Can'ı renklerine kattı. Kulüp ayrıca teknik kadroyu güçlendirmek adına atletik performans hocası Gökhan Kaynak ile de sözleşme imzaladı. 

"KENETLENECEĞİZ VE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Asbaşkan Mehmet Akın Dinçer, yapılan transferle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, şu ifadelere yer verdi: "Titizlikle devam eden transfer çalışmalarımızda, transfer döneminin başlamasına daha 10 gün varken yaptığımız 3 transfer, tüm camiamızı umutlandırıyor ve gururlandırıyor. Bu süreçte ayrıca ekibimize atletik performans hocası dahil ettik. Kenetleneceğiz ve birlikte başaracağız."