Vanspor'a hangi yönetici ne kadar destek verdi?

Vanspor'a hangi yönetici ne kadar destek verdi?
Hafta sonu kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz, kırk günlük mali tabloyu açıkladı. Başkan İzsiz, yönetimde bulunan ve Vanspor'a destek veren ve vermeyenlerin isimlerini tek tek açıklayarak, bugüne kadar yönetimde sadece 17 kişinin kulübe destek verdiğini söyledi.

Hafta sonu kentteki basın mensuplarıyla bir araya gelen Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz, kırk günlük mali tabloyu açıkladı. Başkan İzsiz, yönetimde bulunan ve Vanspor'a destek veren ve vermeyenlerin isimlerini tek tek açıklayarak, bugüne kadar yönetimde sadece 17 kişinin kulübe destek verdiğini söyledi. 55 kişinin yönetimde yer aldığı Vanspor'da bugüne kadar 3 milyon 570 bin lira destekte bulunuldu.

Vanspor'daki mali tabloyu açıklamayan Başkan İzsiz, futbolcu ödemeleri, eski borçlardan kalan uyuşmazlık çözüm kurullarının ödemeleri, EFT masrafları, kurumların ödemeleri, dosya kapama masrafları, icra dosya ödemeleri, konaklama giderleri ve çeşitli harcamalara toplam 4 milyon 141 bin 527 lira 66 kuruş harcandığını söyledi. Kulübün kasasında 732 bin 346 lira 29 kuruş bulunduğunu açıklayan Başkan İzsiz, kendilerine bugün kadar maddi destek verenlerin ve vermeyenlerin isimlerini açıkladı.

Başkan İzsiz yönetimde 55 kişinin bulunduğunu belirterek, kendisinin 1 milyon 50 bin lira, As Başkan Mehmet Avcı'nın 350 bin lira, Abdulkadir Çetin'in 760 bin lira, Levent Cankurtaran'ın 200 bin lira, Özgür İreç İlhan'ın 150 bin lira, Oktay Ukay'ın 120 bin lira, Murat Deniz'in 150 bin lira, Mehmet Akın Dinçer'in 110 bin lira, Nurullah Abukan'ın 110 bin lira, Veysel Ürün'ün 100 bin lira, Özcan Kara'nın 100 bin lira, Adnan Bayram'ın 100 bin lira, Ferhat Kıyak'ın 100 bin lira, Hicran İsaoğlu'nun 50 bin lira, Türkmen Kaya'nın 50 bin lira, Osman Halitoğulları'nın 50 bin lira ve Fikret Aygün'ün 20 bin lira destekte bulunduğunu açıkladı.

Söz konusu açıklamanın ardından destek vermeyen yöneticilerin isimlerinin açıklanmasının kırgınlık oluşturduğu, bazı yöneticilerin istifa ettiği ileri sürüldü.

Başkan İssiz'in bugün bir toplantı yapmayı planladığı fakat Turgutluspor maçı nedeniyle toplantıyı ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi. 

Kaynak: Bölge Gazetesi