Van Büyükşehir Belediyespor Kemerspor deplasmanından 3 puanla dönüyor

Van Büyükşehir Belediyespor Kemerspor deplasmanından 3 puanla dönüyor
Van BüyükşehirBelediyespor ligin 2. haftasında Kemerspor maçından 3 puanla dönerek geçen hafta gönlünü alamadığı taraftara güzel bir skor hediye etti. 2-0 Kemerspor'u yenen ekibimiz grubunda 4. sıraya yükseldi.

Hacı Yılmaz

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karşıyakaspor ile 0-0 berabere kalan Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta deplasmanda Kemerspor’u 2 golle geçmeyi başardı.

Van Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta oynadığı futbolla göz doldururken, gol yollarında etkili olamamıştı. Bu hafta tüm gözleri üzerine çeviren Van Büyükşehir Belediyespor, zorlu Kemer deplasmanından 3 puanla döndü.

Maçta rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor’un golleri Yakup ve Çağrı’dan geldi. Van Büyükşehir Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 4’e çıkartarak, dördüncü sıraya yükseldi. Grupta ilk 8 takımın 4’der puanı bulunuyor. Lider Kırşehir’in 4, Yeni Orduspor, Kızılcabölük, Van Büyükşehir Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Osmaniyespor, Pazarspor ve Düzcespor’un 2 gol averajı var.

Van Büyükşehir Belediyespor Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda sahaya; Salih Şenbaş, Serdar Cansu, Yakup Demir, Ahmet Şahbaz, Mutlu İlengöz, Uğur Karakoç, Soner Birinci, Barış Sağır, Güney Tutcuoğlu, Çağrı Tekin ve Mesut Saray onbiri ile çıktı.

Kemerspor ise Tuğrul Metin teknik sorumluluğunda sahaya; İlyas Mahsuni Cihan, Muhammed Yörük, Mertcan Demirer, Oğulcan Evin, Mehmet Meke, Hasan Emiroğlu, Mustafa Yüksektepe, Ahmet Maran, Yusuf Duman, Serkan Dağ ve Devrim Aksongur onbiri ile çıktı.

Akif Abdurrahman Morca, Ersin İşsever, Kadir Günal ve Cihan Yurdagül hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 16.30’da Dr. Fehmi Öncel Stadyumu’nda başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

15. dakikada gelişen Kemerspor atağında Mertcan’ın vuruşunda top farklı şekilde auta çıktı.

21. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Güney Tutcuoğlu sarı kart gördü.

İlk yarıda iki takımında buldukları pozisyonları değerlendiremeyince 0-0 beraberlikle soyunma odasına gittiler.

İkinci yarının hemen başında Van Büyükşehir Belediyespor’da Güney yerini Oktay Aydın’a bıraktı.

57. dakikada Kemerspor’da Devrim Aksongur sarı kart gördü.

58. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor 1-0 öne geçti. Gelişen atakta topla buluşan Yakup Demir fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

61. dakikada Kemerspor’da Mehmet Meke yerini Mehmet Kılıç’a bıraktı.

62. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Barış Sağır sarı kart gördü.

69. dakikada Kemerspor’da Oğulcan Evin sarı kart gördü.

70. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Mesut Saray yerini Umut Koray Öz’e bıraktı.

71. dakikada Kemerspor’da Muhammed Yörük sarı kart gördü.

74. dakikada Kemerspor’da Yusuf Duman yerini Nuri Kaya’ya bıraktı.

84. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor durumu 2-0 yaptı. Gelişen atakta topla buluşan Çağrı Tekin, rakip ağları sallayarak takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı.

85. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Çağrı sarı kart gördü. Aynı dakikada Kemerspor’da Mustafa Yüksektepe yerini Olcay Meydan’a bıraktı.

86. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Uğur Karakoç yerini Bilal Özhan’a bıraktı.

Maçta başka gol ve önemli atak olmayınca Van Büyükşehir Belediyespor 3 puanı 2 golle almayı başardı.

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor 12 Eylül Çarşamba günü kendi sahasında Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Sarıkamış Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Hafta sonu ise Alibeyköyspor ile karşılaşacak.