Uyum sağlamak için Türkçe öğreniyor

Uyum sağlamak için Türkçe öğreniyor

Avcı oyuncularının ardından antrenman kampında yerini aldı ve Hull City adına oynanan hazırlık maçında  bordo mavili formayla ilk 11'e çıktı. Genç kanat oyuncusu, Hull maçına hazırlanırken hem hücumda hem de savunmada enerjisi ve  katkısıyla Avqi'den tam not aldı.

Tişört ile 9 dakikada asist yaptı

19 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Süper Lig'in ilk yarısında 2 maçta 42 dakika forma şansı buldu ve Millspoor'dan Adana'ya karşı forma giydi. Karşılaşmada 1 asist, 9 dakika oynayabildi. Genç oyuncu,  Avrupa Ligi grup aşamasında Monaco ve Ferencvaros karşısında toplam 28 dakika forma giyme şansı buldu.

Trabzonspor'a taşındığında eski Ajax takım arkadaşı  Stefano Dunswell'in, takım arkadaşı Doğukan Haspola'nın desteğini alan genç, Te'nin yardımıyla takıma ve şehre uyum sağladı. Bleus de Bourgogne ile daha fazla oyun oynamak için motivasyonunu yüksek tutmaya çalışan Naci Ünüvar, alışmasını hızlandırmak için Denswil'in desteğiyle Türkçe öğreniyor.

Çok yetenekli serbest dalgıç olan milli atlet Şahika Ercümen, şimdiden gelecek yıl için hazırlıklara başladı. Şahika Ercümen, Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle 2023 yılına kadar 100 metreden daha derine dalmayı kendine hedef olarak belirledi ve ilk eğitim kampına Dubai'de başladı. 6 olimpik yüzme havuzuna denk gelen 14 milyon litre su içeren 60 metre derinliğindeki havuzda antrenman yapan Şahika Ercümen, “Sponsorları beklerken antrenmanımı kaçırmak istemedim. Zaman kısa  ve imkanlar kısıtlı olmasına rağmen en derin havuzda spor yapmaya başladım. Hedefim ülkemizin adını 100. sıraya koymak. İlimizde sözlerle ve madalyalarla tarih yazabilmek. Bunun için gece gündüz çalışacağım. "

"60 metre derinlikte, en derin havuzdayız"

Şahika Ercümen, daldığı havuzun dünyanın en derin havuzu olduğunu belirterek, "Uzun süredir bu havuza davetliydim ama gelebiliyorum. Rekabet nedeniyle oraya gitmiyorum. Buradaki ilk deneme dalışımızda havuzun en derin yeri olan 60 metreye indik. İyi bir antrenman kampı geçirip sezona iyi bir ivmeyle başlamayı umuyorum” dedi. Ukrayna milli sporcusu Natalia Zharkova, milli sporcularla birlikte dalış müsabakalarına katıldıklarını belirterek, "İlk günden beri Şahika ile burada tanışmak istedik, dünyadaki ilk dalgıçlarımızdan biriydi.