Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit başkanlığında heyet toplantıları yapacak

Üyeleri Müslüm Özmen, Hamit başkanlığında heyet toplantıları yapacak

Altıntop, Talat Papatya, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Başkan Danışmanı Serhat Mermer Moderatör, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Erden Timur, Fenerbahçe futbol takımı Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özaktaç, Club Alliance Vakfı Genel Sekreteri Dr. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ulusal ve uluslararası altyapı fakültelerini ziyaret etmeye devam edecek. Ankaragücü futbol takımı ile Türkiye Kupası maçında sakatlığı nedeniyle deplasmanda galibiyet golü Beşiktaş, 18 Ocak Çarşamba günü Kupa'da Ankaragücü futbol takımı deplasmanına konuk olacak. Weghorst'un gidişini çözemeden ve Aboubakar'la arayı düzeltmeye çalışamadan koca bir hafta geçti.

Her iki durumda da, Abu kurgusal bir karakter olmaya devam ediyor! Tek tesellimiz doğru takımla çıkıp maçı kazanmak. Ama biliyoruz ki futbolda akıl almaz sürprizler var. Senin için kaleci Mert, Rosier'in Geri pası ikinci bir Favzi gibidir. Maçın başından itibaren oluyor. "Futbol tamam diyoruz" ama hep böyle şeyler mi buluyoruz be adam

Bu dakikadan sonra defansın arkasında topla iki etkili oyun oynadık Redmond'un pasör rolünü oynayabileceğini umuyoruz. Neden? Niye? Takımda kimse ateş etmediği için mi? ! Bu olayı gördünüz mü?

Soldan 10 numara açmaya çalışıyoruz. İki orman yangınından sonra tekrar durduk. Gelelim en önemli gol pozisyonumuza 27... Cenk'in kalecinin dönüşünde Gedson'ın inanılmaz kötü zamanlanan şutuna kurban giden kalesinden bahsediyorum. İlk yarım saate, yokluklarına rağmen tüm stadı işgal eden Beşiktaş futbol takımı taraftarları damgasını vurdu.

Sahaya taraftarın inancını koyun ve maçı kolayca kazanın

O dakikalarda Redmond, Gedson'la mücadele etti diyebilirsiniz ama yetmedi tabii. İkinci yarının başında bir gol kaçırdık. Topçular o golleri atamıyorsa maalesef futbolcu kavramı boş.'56 iki oyuncu değiştirdik; N'Koudou ve Tayfur Önde baskı kurmaya çalıştığımızda, geri sahada inanılmaz hatalar yaptık. Her Konyalı traktör gibi sahada dolaştı Gol atmaya çalışmak zorundaydık çünkü N'Koudou'ya atılan her top havuza düşüyordu. Bölgedeki harekette yerden pas atınca gol yedik. Gedson'ın backheel pası Cenk'i bulduğunda, temiz yedek kulübesi işi yaptı