Türkiye’de olmak ne güzel duygu

Türkiye’de olmak ne güzel duygu

Gist, Türkiye'de olmaktan mutlu olduğunu, Türkiye liginin üst seviyede olduğunu ve Bahçeşehir taraftarının çok popüler olduğunu dile getirdi. Oyuncuların bir basketbol şampiyonasından ne beklediğini biliyor.

Türkiye'de doğduğunu ve yeniden Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen James Gist, "Elbette yeniden Türkiye'de olmak harika. İstanbul her zaman favorim olmuştur. 2011'de Türkiye'de oynamak çok eğlenceliydi. Hepimiz bilmeyiz ama ben bu ülkede, Adana'da doğdum. O zamanlar bebektim, pek hatırlamıyorum ama Türkiye'ye gelip önce Fenerbahçe'de sonra da Bahçeşehir Akademi'de oynamak çok güzel bir duyguydu. Eşim ve ben burada bir apartman dairesi almayı bile düşünüyoruz. "Söylemek.

Türkiye Basketbol Ligi Avrupa'nın en zorlu liglerinden biri

Gist, Türkiye Basketbol Ligi'nin Avrupa'da ilk 3'te yer aldığını düşündüğünü belirterek, "Türkiye Basketbol Ligi bence Avrupa'nın en zorlu liglerinden biri Yerel Ligler Farkına Bakarsak İspanya ve Fransa da ilk aklıma gelenler diye düşünüyorum. Türkiye ligi kesinlikle ilk 2 veya 3'tür. İyi takımlar ve iyi oyuncularla basketbol seviyesi yüksektir. Türkiye liginde Bahçeşehir akademisi ile bazı maçlar oynadım. Burada olduğumdan beri tüm takıma karşı oynama şansımız olmadı ve takım acı çekiyor. Bu, henüz her şeyi yapmayacağımız anlamına gelir. Çok yetenekli bir takımımız olduğuna ve her takımla rekabet edebileceğimize inanıyorum ama bu zaman alacak. Uzun bir sezon geçiriyoruz ve daha yolun başındayız ama takımımızın ne kadar güçlü olduğunu görmek istiyorum. Bence hepimizin birlikte rekabet etme şansı var. "Sözlü Sözler

Geniş bir hayran kitlesine sahibiz

Taraftarlar hakkında konuşan usta oyuncu, "Taraftarlarımızı seviyorum. Buraya gelmeden önce neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Çok büyük bir stadyum olan Fenerbahçe salonunda oynuyoruz. Hayranlarımızı bu devasa sahnede görmek, çok büyük  bir hayran kitlesine sahip olduğumuzu gösteriyor. Basketbolu seviyorlar ve kalabalık bir spor salonunda oynamak heyecan verici. "Açıklama yapıldı. Şampiyonlar Ligi'nin kalan maçları hakkında yorum yapan Gist, "Bu hafta Bilbao'ya karşı oynayacağız. çok önemli maç çünkü ilk maçı kaybettik. Ama evimizde oynayacağız ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir taraftar kitlemiz var.