Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı

Ülkemizin değerlerini destekleyip bizlere kazandıran Türkiye Parasporları Federasyonu'na teşekkür eder; Bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Atti. Muaz Ergezen ise görüşlerini şöyle dile getirdi: "Türkiye'de Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun kurulmasıyla birlikte bedensel engellilerimizin spor yapma imkanları ikiye katlandı. Yeni bir sayfa açın. Bugün 'bugün biz' başarılı bir spor organizasyonu, sadece engellilerin dikkatini çeken, çeken veya çekmeye çalışan bir kurum değil, tüm sporseverler tarafından tanınan, 20 bağlı kuruluştan oluşan, dünya çapındaki başarısıyla spor kamuoyunun dikkatini çeken büyük bir topluluk. Bu dönüşümün en büyük mimarları, çok çalışan, büyük potansiyele sahip ve her seferinde bizi şaşırtarak çıtayı daha da yukarılara taşıyan sporcularımızdır.Her birinin bir  azim, fedakarlık ve başarı hikayesi vardır. Ailemiz hakkında konuşurken cesaret, tutku, sıkı çalışma, cömertlik, bağlılık ve umut gibi sözcükler kullanırım. Bugün tüm sporcularımız  milyonlarca gencin daha fazla hayal kurmasını sağlıyor. 

Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor'a deplasmanda aldığı iki mağlubiyete rağmen 2-2 berabere kalan Göztepe'de kaptan Yasin Öztekin sezonun  oyuncusu oldu ve etkili oldu. Görev süremin başında Yılport Samsunspor'dan Göztepe'ye dönen bu tecrübeli futbolcu attığı gollerle takımını övdü.

Yasin Öztekin, ilk maçına Bandırmaspor karşısında ilk kez 2-1 yenilerek çıktı. Tecrübeli futbolcu,  Altınordu derbisinde attığı golle takımına 1-0'lık galibiyette 3 puan kazandırdı. Göztepe, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u Yasin'in güzel golüyle 1-0 mağlup etti. Yassin devreye girdi ve Ankara Keçiörengücü'ne 2-1 galip geldikleri golü kaydetti. Son maçta Adanaspor deplasmanda Nets'i süpürürken, Yasin bir gol, sarı-kırmızılı ekip 10 sayı kaydetti.  Beşiktaş, Dünya Kupası kapsamında Antalya'da antrenman yaptı ve günü atel ile tamamladı. Saat 16:00'da, hem taktik hem de bireysel planlamanın uygulandığı sürekli eğitim 1:30 sürdü. Takım toplantıları ile antrenmana devam edin Kondisyon egzersizleri ile devam edin. Ortalama 20 dakika süren 5'e 2 karşılaşmaların ardından taktik bölümüne transfer olan baş antrenör Şenol Güneş, çift gol talimi için oyuncuları iki takıma ayırdı.