TRT RADYO 1 Dinle!Trabzonspor Bursaspor maçını canlı anlatım dinle

TRT RADYO 1 Dinle!Trabzonspor Bursaspor maçını canlı anlatım dinle
TRT RADYO 1 Dinle!Trabzonspor - Bursaspor maçını canlı anlatım dinle..Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, sahasında Bursaspor'u konuk ediyor.
 TRT RADYO 1 Dinle!Trabzonspor - Bursaspor maçını canlı anlatım dinle..Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, sahasında Bursaspor'u konuk ediyor.

Ligde 50 puan ve averajla 5'inci sırada bulunan Bursaspor ile aynı puanla 6'ncı sırada yer alan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 16:45'te karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.İki takımın da hedefi ligi ilk 4'te bitirip Avrupa'ya gitmek!Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, bugün sahasında Bursaspor'u konuk edecek.

Ligde 50 puan ve averajla 5'inci sırada bulunan Bursaspor ile aynı puanla 6'ncı sırada yer alan Trabzonspor, saat 16.45'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

51 puanla 4'üncü sıradaki İstanbul Başakşehir'in de içinde olduğu dördüncülük mücadelesi açısından önemli olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

Geçen hafta Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-0 yenip iki maç aradan sonra kazanarak moral bulan bordo-mavililer, zorlu rakibini mağlup ederek Avrupa yolunda önemli bir engeli kayıpsız geride bırakmak istiyor.

Bordo-mavili takımda Aytaç Kara, Yatabare ve Musa Nizam'ın sakatlıkları bulunuyor. Mustafa Akbaş ise kart cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU
Trabzonspor sahaya, Hakan Arıkan, Salih Dursun, Uğur Demirok, Jose Bosingwa, Yusuf Erdoğan, Carl Medjani, Erkan Zengin, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Oscar Cardozo ve Deniz Yılmaz 11'i ile çıkacak.

Konuk takım Bursaspor ise Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Şamil Cinaz, Aziz Behich, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu ve Fernandao ilk 11'i ile sahada olacak.

78. RANDEVU
İki takım arasında geride kalan 77 lig maçında, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 38-10 üstünlüğü bulunuyor. 29 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu karşılaşmalarda 116 gol atarken kalesinde 59 gol gördü.

Trabzonspor, sahasında da rakibi karşısında bariz bir üstünlük kurdu. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan 38 karşılaşmada bordo-mavililer 24 kez galip geldi. Sadece 1 maçta mağlup olan Karadeniz ekibi, 13 maçtan da eşitlikle ayrıldı.

Karadeniz temsilcisi, sahasında tek yenilgiyi 2012-2013 sezonunda 1-0'lık sonuçla alırken, geçen sezon da 2-2 berabere kalarak evinde son 2 maçta galibiyet çıkaramadı.

İki takım arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri de Trabzonspor aldı. Bordo-mavililer, 1988-89 sezonunda deplasmanda 6-0, 2001-2002 sezonunda evinde 5-0 galip geldi.

Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşma 3-3'lük beraberlikle tamamlanmıştı.