“TRABZONSPOR’UN TEKLİFİ BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI”

“TRABZONSPOR’UN TEKLİFİ BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI”
Trabzonspor’a geçirme süreciyle ilgili konuşan Enis Destan, o dönem Almanya Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld’in kendisini istediğini transferin bitme aşamasına geldiğini aktardı.

Trabzonspor’a geçirme süreciyle ilgili konuşan Enis Destan, o dönem Almanya Bundesliga ekiplerinden Arminia Bielefeld’in kendisini istediğini transferin bitme aşamasına geldiğini aktardı. Bazı sebeplerden dolayı transferin gerçekleşmediğini belirten Destan, Altınordu ile lige odaklanması gerektiği için geçirme mevzularını menajeriyle üstü kapalı bir halde konuştuklarını aktardı. “Süper Lig’den birçok takımın beni istediğini biliyordum. Son zamanlarda Trabzonspor’un olaya müdahale ettiğini öğrenmiştim” diye söyleyen Destan, şampiyonluğa oynayan bir takımın teklifte bulunmasının kendisini heyecanlandırdığını ve teklifi kabul ettiğini altını çizdi.

Geçen sürem dönem içinde takıma kendisiyle birlikte birçok genç oyuncunun katıldığını belirten ulusal oyuncu, “Takımımız şampiyonluğa oynadığı için fazla süre bulamadık. Ama hocamız Abdullah Avchi bizi çok zorladı. Yanımızda durdu ve bize taktiksel talimat verdi. Bunun gelişmemize çok katkısı olduğunu söyleyebilirim. Daha fazla zamanım olacak bir kulüp kiralamaya karar verdim. Burada oynamak ve gelecek yıl Trabzonspor'a daha güçlü dönmek istiyorum. Avrupa hayali kuran oyunculardan biri olarak Avrupa'yı kiralık olarak seçtim.