Trabzonspor'un aktif oluşumda dış yardım göndermesine gerek yok

Trabzonspor'un aktif oluşumda dış yardım göndermesine gerek yok

Schutt'un doğumundan bu yana +1 dış yardım kotası olan Trabzonspor'un aktif oluşumda dış yardım göndermesine gerek yok. TFF'nin 1998 öncesi doğumlu oyunculara 14 yabancı kulübe hak verdiği biliniyor.

Batuhan Kör, Manisa FK'da sergilediği futbol performansıyla övgü toplayan Bordeaux Marvililles'in kiralık oyuncularından biri. Kalan 14 maçta dokuz kez forma giyen genç forvet, Ege'nin gol kralı olarak Adem Büyük'e katıldı. Batuhan 3 gol 1 asist kaydetti. 21 yaşındaki oyuncu, görev sürem sona erdikten sonra Trabzonspor'a dönmeyi planlıyor ve yaz kampında keyif bulacağından emin.

Edgar IE, görev süremin başında Trabzonspor'a dönmek için birkaç hafta beklemişti ve o zamandan beri hiçbir kulüple sözleşme imzalamadı. Portekizli futbolcunun tercihi Hollanda, referansları var ve Süper Lig takımları istiyor. Edgar'ın yakın gelecekte resmi olarak bir sözleşme imzalaması ve aynı zamanda Waiters ile bir anlaşmaya varması bekleniyor. Başarılı futbolcu, geçen sezonun ilk yarısında bir sakatlık geçirmeden önce Trabzonspor'da olağanüstü bir performans sergiledi.

Eski kulübü Kopenhag'a 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında dönen Cornelius, takımın çıkış sürecini anlattı. Dünya Kupası'nda Danimarka adına forma giyen yıldız golcü, "Kulüpten ayrılmak tamamen benim kararımdı. Bu kişisel bir karartmaydı ve futbolun gerçekleriyle hiçbir ilgisi yoktu." Ailevi sebeplerden dolayı Kopenhag'a geri döndüm. Trabzonspor da ona saygı duyuyor. Orada harika zaman geçirdim ve ekip olarak çok önemli işler yaptık.

Mert Hakan Yandaş için iyi bir başlangıç ​​yaptım. Sakatlığı nedeniyle 6 maç kaçıran milli futbolcu, her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Mert toparlanıp performansını artırırken, bu sefer dizinden sakatlanarak takımını son 10 maçta yalnız bıraktı. Başarılı oyuncu sakatlığını atlattı ve tek başına antrenmanlara başladı. Jorge Jesus, Dünya Kupası sırasında oyuncularına 12 gün izin verdi. Neredeyse tüm oyuncular tatilde. Sadece Mert Hakan İstanbul'da kaldı ve Samandıra'da kamp kurdu.

28 yaşındaki futbolcu, yaralanmaların etkilerinin üstesinden gelmek ve arkadaşlar arasındaki koşullardaki farklılıkları düzeltmek için kişisel antrenman için tesisi her gün ziyaret ediyor. Mert Hakan, teknoloji ekibinin kendisi için hazırladığı planları uygulamakla meşgulken, öğretmeni Jorge Jesus düzenli olarak öğrencilerinin durumuyla ilgili mesajlar alır.