Trabzonspor transfer haberleri son dakika bomba gelişmeler!Dev takas

Trabzonspor transfer haberleri son dakika bomba gelişmeler!Dev takas
Trabzonspor transfer haberleri son dakika bomba gelişmeler!Dev takas..Bordo-mavililer transfer çalışmalarına devam ediyor.Bordo Mavililerde takas gündemde..
 Trabzonspor transfer haberleri son dakika bomba gelişmeler!Dev takas..Bordo-mavililer transfer çalışmalarına devam ediyor.Bordo Mavililerde takas gündemde..

Rennes, 29 yaşındaki forvet ile Waris'i takas yapmak istiyor

Bordo-mavililerin gündeminde yer alan Toivonen için Rennes kulübünden takas teklifi geldi. Cardozo ve Deniz'in sakatlanmasından sonra acilen forvet almak için hamle yapan Fırtına'nın kapısını uzun zamandır Toivenen için pazarlık yaptığı Rennes kulübü çaldı. Rennes'in "Waris'i bize verin, Toivonen'i alın" teklifi yaptığı ama Hurma'nın ilk etapta bu takasa sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu konuda son kararı teknik direktör Şota ile başkan Hacıosmanoğlu'nun vereceği vurgulandı. Geçen sezon Rennes'e gelen ve 53 maçta 15 gol kaydeden Ola Toivonen, 1.89 boyu ile hava toplarında da etkili. PSV'de 199 maçta 78 gol atıp 32 de asist yaparak parlayan 29 yaşındaki golcünün Fransa kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor, Kayserispor'dan Okay Yokuşlu ile 3 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı. Okay için 2 milyon euro sözleşme fesih bedeli ödenecek

Trabzonspor, Hollanda kampında yer alan Okay Yokuşlu'nun transferi konusunda Kayserispor ve oyuncuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bordo-mavili kulüp, Kayserispor'a 2 milyon avro bonservis bedeli, 3 yıllık anlaşmaya vardığı futbolcuya da toplam 2 milyon avro garanti ücret ödeyecek.

Kulübün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği bildirimde, şu ifadelere yer verildi:

"Kayserispor Kulübü'nün profesyonel oyuncusu Okay Yokuşlu'nun, kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Kayserispor'a sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon avro ödenecektir. Futbolcuyla da 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, oyuncuya 2015-16 futbol sezonu için 550 bin avro garanti ücret ve 6 bin avro maçbaşı ücreti , 2016-17 futbol sezonu için 700 bin avro garanti ücret ve 9 bin avro maçbaşı ücreti, 2017-18 futbol sezonu için 750 bin avro garanti ücret ve 10 bin avro maçbaşı ücreti ödenecektir."