Trabzonspor hazırlık maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Trabzonspor hazırlık maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Trabzonspor ile Crystal Palace'ın Antalya'daki hazırlık maçı bu akşam  saat 19:00'da başlayacak. Karşılaşmanın canlı skor takibi A Spor'dan canlı yayınlanacak ve haberimizde yer alacak. 2022 FIFA Dünya Kupası hazırlıklarına Antalya'da devam eden Trabzonspor'da genç oyuncu Naci Ünüvar'a damgasını vurdu.Görevimin başında Ajax'tan bir yıl kiralık olarak geçen genç yıldız,  fazla hareket görmedi. Antalya'daki antrenman kampından önce. Genç futbolcu ilk kez son 16 turunda Bordeaux blues'da Hull City ile oynanan hazırlık maçında  çıktı. Genç kanat oyuncusu, Hull maçına hazırlanırken hem hücumda hem de savunmada enerjisi ve  katkısıyla Avqi'den tam not aldı.

Trabzonspor antrenmanından ilginç görüntü

Antalya'da yeni bir döneme  girmek isteyen Trabzonspor, dünkü antrenmanda ilginç bir görüntü yaşadı. Sakatlanarak takıma katılan Edin Visca kaleciye temas ederek ceza sahası içinde rakibini geçerek  yerde kaldı. Visca bu pozisyondan sonra ayaklandı ve penaltı bekledi. Maçı taç çizgisinden yöneten Abdullah Afqi, hakem aynı şekilde penaltıyı ortaya çıkarmak için VAR sinyali vermeden önce idmana yön veren kameraların pozisyonlarını gözlemledi. Enis Bardhi'nin attığı gol.

Trabzonspor'un gençlerine göz kulak olun!

Dünya Kupası kapsamında Antalya'da bulunan Trabzonspor, ilk hazırlık maçında Hull City ile 1-1 berabere kaldı. U-19 takımına draft edilen teknik direktör Abdullah Afqi, bu sezon 11 şans verirken, sahada 62 dakika forma giyen genç sol bek dikkatleri üzerine çekti.

Abdulkadir Yassam da Trezeguet'in golüne etkili bir asist yaptı ve ilk yarıda etkili bir performans sergiledi. Birçok Avrupa kulübünün temsilcileri maçı izlerken, scout'lar (seyirci takımlar) Crystal Palace maçını takip edecek. Ayrıca futbolcunun menajeri Antalya'da oynanacak hazırlık maçını tribünden takip edecek. İnşallah Avcı, Arif'in yanı sıra  Caner Uzun ve Poyraz Yıldırım gibi diğer genç oyunculara da zaman ayırır. Antrenman kampındaki diğer genç Trabzonsporlu oyuncular; Muhammet Taha Tepe, Taha Altıkardeş, Emrehan Gedikli, Kerem Şen ve Doğucan Haspolat. Genç yıldız, görev süremin başında Hollanda'da Ajax'tan kiralık olarak bir yıl geçirdi ve Antalya'daki antrenman kampından önce pek hareket etmedi. Naci Ünüvar parlamaya başlar.