Trabzonspor'dan Yeni Taktik Hamlesi

Trabzonspor'dan Yeni Taktik Hamlesi
Süper Lig'de açık ara farkla lider koltuğunda oturan Trabzonspor futbol takımı; 21. haftaya Sivassporun konuğu olarak başlayacaktır. Yeni bir gol atağı oluşturan ve hücum oyuncularını ilk kez bu maçta deneyecek olan lideri Palmscasino Şikayet zorlu bir maç bekliyor.

Süper Lig'de açık ara farkla lider koltuğunda oturan Trabzonspor futbol takımı; 21. haftaya Sivassporun konuğu olarak başlayacaktır. Yeni bir gol atağı oluşturan ve hücum oyuncularını ilk kez bu maçta deneyecek olan lideri zorlu bir maç bekliyor.

Liderliği Koruyor

En iyi çıkışını yaşayan Trabzonspor en yakın takipçisi olan Konyaspor'a bile 10 puanlık bir fark atmış durumda bulunuyor. İstanbul temsilcileri ve aynı zamanda üç büyükler olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'la da puan farkı fazla olan bordo mavili ekip 2022 yılının ilk maçını Sivassporun ev sahipliğinde yapacaktır.

Sivasspor futbol takımıda oldukça iyi performans sergileyen Anadolu takımları arasında farkını ortaya koyan bir futbol takımı olarak öne çıkar. Trabzonspor bu maça yeni bir hücum kadrosu ile çıkacaktır. Cornelius, Edin Visca ve Nwakaeme ile ileri hücum hattını oluşturan teknik direktör Abdullah Avcı; bu üçlüyü ilk kez Sivasspor maçında sahaya sürecektir. Trabzonspor liderliği yanında en çok gol atan ileri hücum hattı futbolcularıylada farkını ortaya koymaya çalışacaktır.

En Çok Gol Atan Trabzonspor

Süper Lig'de fırtınalar estiren Karadeniz ekibi Trabzonspor futbol takımı aynı zamanda en çok gol atan futbol takımı olarak da öne çıkıyor. 21. haftanın oynanacağı Süper Lig'de 39 gol atarak liderliğini perçinleyen Trabzonspor futbol takımı; 20 maçı geride bıraktı. Bir maç hariç diğer 19 maçı golsüz geçmeyen bordo mavili ekip başarısını katlamak için çalışmasını sürdürüyor.