Trabzonspor'dan Ayrıldılar Yokları Oynuyorlara

Trabzonspor'dan Ayrıldılar Yokları Oynuyorlara
Trabzonspor'da geçirdikleri süre boyunca çok iyi performans gösteren ve kariyerlerine başlayan Nwakame ve Cornelius, bordo takımdan ayrıldıktan sonra umduklarını bulamadılar. En son İtalya'ya düşen Parma'dan transfer edilen Cornelius, bordo mavili takımda yeniden yükselişe geçti.

Trabzonspor'da geçirdikleri süre boyunca çok iyi performans gösteren ve kariyerlerine başlayan Nwakame ve Cornelius, bordo takımdan ayrıldıktan sonra umduklarını bulamadılar.En son İtalya'ya düşen Parma'dan transfer edilen Cornelius, bordo mavili takımda yeniden yükselişe geçti. Forma giydirilmiş olduğu 49 maçta 20 gol atıp 6 da asist meydana getiren oyuncu, Karadeniz ekibinin şampiyonluk yaşamış olduğu sezona mühim katkı sağlarken adeta kendini bulmuştu.

Sürem devam ederken eski ekibi olan Danimarka’nın FC Kopenhag ekibine 6 milyon Euro karşılığında aktarma olan Cornelius, bu sürem bordo-mavili ekip ile Süper Kupa, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa olmak suretiyle 7 maça çıkmıştı. Söz mevzusu maçlarda 3 gole imza atan golcü oyuncu, yeni ekibi FC Kopenhag ile çıkmış olduğu 5 maçta ise hemen hemen golle tanışamadı ve forma şansı bulmakta zorlanıyor.