Trabzonspor'dan ayrılanlar kayıplara karışıyor! Nwakaeme, Sörloth, Sosa...

Trabzonspor'dan ayrılanlar kayıplara karışıyor! Nwakaeme, Sörloth, Sosa...
2019/2020 sezonunda 49 maçta 33 gol ve 11 asistle oynayan Alman kulübü Leipzig'e transfer olan Alexander Serloth, eski günleri arayan bir başka isim oldu.

2019/2020 sezonunda 49 maçta 33 gol ve 11 asistle oynayan Alman kulübü Leipzig'e transfer olan Alexander Serloth, eski günleri arayan bir başka isim oldu. Norveçli futbolcu, uzun görüşmelerin ardından Leipzig formasını giydi. Alman ekibi bu oyuncuyla 20 milyon Euro'luk sertifika karşılığında  anlaşırken,  Trabzonspor ve Crystal Palace ise meblağı paylaştı. Sadece Zerloth, Leipzig'de beklentileri karşılayamadı. Almanya formasıyla 3 asitle oynadığı 37 maçta sadece 6 gol kaydetti. Görev süresinin başında Real Sociedad'a kiralanan yıldız oyuncu İspanya'da hayatını kaybetti.

Aynı sezon Bordeaux Mavillier'in kaptanı José Sosa, sözleşmesi sona erdikten sonra yuvadan ayrıldı. Yönetim, 1 yıl daha anlaşmazlığı olduğu Arjantinli oyuncu ile turneye devam etmek isterken, Fenerbahçe'nin iki yıllık sözleşme teklifini sadece tecrübeli futbolcu kabul etti. Kaptanı olduğu 36 yaşındaki Bordo, Sarı Donanma ile anlaştı, sadece İstanbul macerası planlandığı gibi gitmedi ve istenmeyen ilan edildi.