Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Afqi ve ekibi Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Afqi ve ekibi Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor.
Armani Milan, sezon başında bizimle aynı ciddi sakatlık problemlerini yaşıyordu ancak Avrupa'nın en iyi teknik direktörü tarafından yönetilen deneyimli bir ekibe sahipler.

Armani Milan, sezon başında bizimle aynı ciddi sakatlık problemlerini yaşıyordu ancak Avrupa'nın en iyi teknik direktörü tarafından yönetilen deneyimli bir ekibe sahipler. Zor bir deplasman maçı bizi bekliyor. Sert savunma yapmalı, yarı sahada akıllı oynamalı, düşük hücum rotasyonlarına sahip olmalı ve ne olursa olsun savunma camında birtakım olarak yer almalıyız. Takımımın çok motive ve odaklanmış olduğunu düşünüyorum. Çiftler haftasına İtalya galibiyetiyle girmek için en üst düzeyde mücadele edeceğiz.

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Afqi ve ekibi Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor. Ayrıca Dünya Kupası transfer havuzundaki oyuncuların formatı hakkında da bilgi verildi.

Yousu Trabzonspor'daki formundan hayal kırıklığına uğrayan Yusuf Erdoğan oraya döndü ve geçici olarak bir takım bulmasına izin verilecek. Sözleşmeleri devam eden tecrübeli futbolcu için Kasımpaza'nın dönüşü gündemde. Yusuf ve Sivasspor'un da ilgilendiği söyleniyor. Bir oyuncunun bu konudaki kararı herhangi bir transferde belirleyici olacaktır.

Başkan Ağaoğlu'na Kıbrıs'tan Hediye

Türkiye Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hassan Sertoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmed Aoğlu ile bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede birbirlerine gömlek dağıtıldı. İki devlet başkanı altyapı projelerini ve iş birliğini değerlendirdi.

Fenerbahçe Kalesi'ni 17 yıl koruyan Volcan Demirel futbolu bıraktı, eldivenlerin yeni sahibi Artay Beindell oldu. Genç netizenler bu kez kafa karıştırıcı bir dönemden geçti. Kendisine bu süreçte en büyük desteğin de Haier-Lacivertliler'de hocalık yapan Volkan Demirel'den geldiği bildirildi. Şu anda Hatay İşpur'da bulunan 41 yaşındaki teknik adamın, Altay'ı düzenli olarak arayarak moral verdiği ortaya çıktı.

Jorge Jesus, Dünya Kupası sırasında takımına 12 gün izin verdi. Sarı lacivertli futbolcular, sadece bireysel çalışmalarını aksatmayan bu süreci tatilde yaşıyor. Joshua King ve Emre Moore Mikonos'ta tatilde. Her ikisi de dinlenmek, stres atmak ve birlikte çalışarak formda kalmak için oradadır. İkili, sosyal medya hesaplarını Mikonos'ta antrenman yaparken çektikleri fotoğrafları paylaşmak için kullanmadı.

Cuma gününden itibaren Fenerbahçe izinleri tamamlayarak yeniden çalışmalara başlayacak. Jorge Jesus, altyapı yeteneklerini A takımı antrenmanlarına getirmeyi ve onlara hazırlık maçlarında görevler vermeyi planlıyor.