Toulouse ile son maç

Toulouse ile son maç

Galatasaray, Fransa temsilcisi ile hazırlık programını 16 Aralık Cuma günü Toulouse'da tamamlayacak. Geel-Roois, Antalya'da İlkin Adana Demirspor'a katıldı ve 2-2 berabere kaldı. Galatasaray, İstanbul'da Sporting İstanbul, Rayo Vallecano ve Villarreal ile karşı karşıya geliyor.

EMNİYET Bayram, Antalya antrenman kampında Lazio ile Galatasaray ile oynanan ikinci ısınma maçında sakatlandı. Zaccani'nin genç savunma oyuncusuna faul yapmasının ardından her iki takımın oyuncuları arasındaki gerilim yükseldi. Van Aanholt, İtalya adına forma giyen oyuncunun boğazına yapışınca, güvenlik Byram devam edemedi. Acı içinde güvenli bir şekilde yerde kalan her iki takımın oyuncuları için gerilim tırmanıyordu. Sarı Kırmızılıların Hollandalı sol beki Patrick van Aanholt o kadar sinirlendi ki Zakkani'yi boğazından tuttu. Teknik heyetin de devreye girmesiyle gerilim sona ererken, Safe Bayram maça devam edemeyince yerine Hamza Akman oyuna girdi.

"Oyuncularımıza inanıyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook, Lazio maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Buruk'un açıklaması şöyle; oyunla ilgili genel anlayışımız bu, çok fazla değişmedik. Doğru baskıyı yaptık, doğru topu kazandık. Biz buradan iş alıyoruz. Bu maçın istatistiklerine bakacak olursak, Galatasaray'ın W topu var ve Galatasaray'ın daha fazla şutu var. Üyeliğimizin eksik olduğunu söylemiyoruz. Bu oyunları gönüllü olarak yaptık. Oyuncularımıza güveniyoruz.

"Eksiklerimiz var"

Genel olarak bir hazırlık maçından en iyi şekilde yararlandığımızı düşünüyorum. Oyun birlikte gider. Oyunda bir fark göremedik, genel istatistiklerde bir avantajımız var. Hiç boşluk yaşamadık. Yavaş yavaş iyileşiyoruz. Sonuç olarak, oynatıcıdan istenen çıktıyı alıyoruz. Yaralanmanın yanı sıra hastalanıyoruz. Ama genellikle Rashika geri gelir, Hamza antrenmanlara başlar, Emre başlar. Bir sonraki maçta Nelson'ı kullanabiliriz, Mertens'i daha uzun süre kullanırız. Yavaş yavaş iyileşiyoruz.

Les Bleus de Bordeaux, sezonun başlarında uzun süredir birlikte olduğu Adrian Suter'i getirmeye çalıştı, ancak FCSB ile ittifakını sürdüremedi. Les Bleus de Bordeaux, çıldırmış Romanya patronu Gigi Beccali müzakerelerde sert olunca müzakere masasından atıldı. Sadece Storm, Suter'den vazgeçmedi ve geçiş transfer döneminde geri dönüş için hazırlıklara başladı. 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin görev süresi sonunda sona ermesi, bu sefer Trabzonspor'un müzakere masasında elini güçlendirecek.