Topla idmanlara başlayan Ghazal'ın şubat ayında dönmesi bekleniyor

Topla idmanlara başlayan Ghazal'ın şubat ayında dönmesi bekleniyor

Cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, bu hafta Spor Toto Superliga karşılaşmasını kaçıracak. Başantrenör Şenol Güneş, sakat oyuncuların durumunu yakından takip ediyor. Sakatlığı nedeniyle sezon başlangıcının tadını çıkaramayan Rashid Ghazal, yurtdışındaki tedavisini tamamladıktan sonra İstanbul'a döndü. Kulüp doktorları Cezayirli oyuncuları tedavi etmeye devam ediyor. Ghezzal regresyonu Şubat ayında hesaplandı. Bu arada teknik direktör Şenol Güneş bölgedeki alternatifleri araştırıyor. Photomatch yazarı Sinan Vardar, Beşiktaş'tan son haberleri aldı

Adana Demirspor'un reytingli maçı Beşiktaş'ın "Ya iyi ya devam" maçı. Beşiktaş oyuncuları önümüzdeki birkaç hafta boyunca 90 galibiyet dakikası atmak isteyecekler. Teknik Direktör Şenol Güneş en önemli noktanın altını çizerek taraftar desteğinin oyuncular üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekti 10 gün önce Ziraat Türkiye'nin önceki gün Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Futbolcular Kupası'nda taraftarların bazı futbolcuları protesto etmesine verdiği olumlu destek çok ama çok önemliydi. maç için. Tabii Beşiktaş taraftarı da takımını desteklemek için büyük fedakarlıklar yaptı. Taraftarlar doğal olarak oyuncuların daha fazla sorumluluk almasını ve sahada iyi bir takımla ilgilenmesini istiyor. Bu onların  doğal hakkıdır. Ancak bu doz-cevap iyi ayarlanmalıdır. Beşiktaş'ı bu zor ekonomik günlerde desteklemeliyiz. Beşiktaş'ın 4 gün sonra kazanma isteği hepimizi mutlu ediyor ama elitlerin daha fazlasına ihtiyacı var. Onu en iyi tanıyan kişi  şüphesiz Şenol Güneş! Mert Günok, Gedson Fernandes ve Arthur Masuaku'nun ortaya çıkış sırrı, Güneş'in bu oyunculara dokunuşu.

Futbolda algısal operasyonlar

Son periyotta yapılan hakem hataları ve algısal operasyonlar bizleri bir kez daha şüpheye düşürdü. Ne yazık ki futbol sadece Türkiye sahasında oynanan bir oyun değil. Futbolumuzu yönetenler kulüplere mavi inci dağıtmayı bırakıp sahaya odaklanmalı. Çin Süper Ligi'nin marka değeri bu yüzden ayaklar altına alınıyor. Peki futbol adaleti neden Türkiye'de her takıma eşit olarak sunulmuyor? Neden o ; Kulübü cezalandırmaya devam eden TFF yetkilisi, hakem hatasından dolayı kısa bir açıklama bile yapmadı? Ve hakem geçen sezon  operasyonu neden engelledi, bugün neden o? Tartışmaktan yorulduk! Yıllardır yazıyorum ve konuşuyorum ve hiçbir şey değişmedi!