TFF Başkanı Sayın Büyükekşi Açıklamalar

TFF Başkanı Sayın Büyükekşi Açıklamalar

TFF Başkanı Sayın Büyükekşi son yaptığı açıklamada; bu tek bir kayıt sürümüdür. Her iki maçta da net fauller ve net siyahlar ve beyazlar vardı. Bunlar 100 kişinin gördüğü ve kabul ettiği hatalardır. 7 yaşında olsanız bile bu tür bir hatayı görecektir. Ancak diğer ülkelerdeki hatalar farklıdır. İfadesini kullandı.

Bahsedilen maç Demirgrup Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep - Beşiktaş...

Bu maçlarda bir takım adaletsiz oynadı, bir takım puan aldı, diğer takım puan kaybetti ve bunlar sezon için belirleyici olacak, hatta belki bir gol farkı olacak.

7 yaşındaki bir çocuk bir şeyleri doğru yapabilir, siz yapamazsınız. Kulüp yenildi, futbolcular ve teknik direktörler ne yapacak?

VAR kayıtlarının artık halka açıklanmaması konusunda haklılar çünkü bir kez çıktıklarında her şey lağım çukuru gibi kokuyor.

Geçenlerde TFF başkanı tüm Türk futbol hakemlerinin aynı eğitimi almadığını açıklamadı mı?

Kokuşmuş bir balık gibi, tarafsızlığı sağlamak için sahaya çıkıp VAR masasına oturursanız, olabilecek tek şey bu değil.

Daha iyi bir yol varsa, elbette, bu ligi şu andan itibaren bitirmek, tüm hakemleri yeniden eğitmek, eğitmek ve eğitmek, TFF ve Kulüpler maçı dahil tüm sistem sorunlarını düzeltmek ve ardından ligi yeni, temiz bir sayfa ile yeniden başlatmaktır. .

Yeterince kalbi var mı?

Buna izin verecek siyasi ve futbol ortamı var mı?

Buna 'evet' diyip de liderliğini yaptığı kulübün gerçekten geleceğini düşünen bir teknik direktör var mı?

Bu soruların cevabı "evet" değil maalesef "hayır" ve bizi vuran "bu da  gol değil mi yargıç!" kelimedir.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arjantinli defans oyuncusu Facundo Garces'i de renkleriyle buluşturmak için çalışmalara başladı

Beşiktaş'ta kış transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala çalışmalar ilerledi. Siyah beyazlıların en önemli gündem maddelerinden biri de defans transferleri.

Yönetim, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine savunmayı güçlendirecek adımlar attı. TYC Sports muhabiri Cesar Luis Merlo'nun haberine göre Beşiktaş, Arjantin Ligi yıldırım oyuncusu için teklif yaptı.

FACUNDO GARCES PROGRAMDA

Haberde Arjantin Ligi ekiplerinden CA Colon'da forma giyen siyah beyazlı oyuncu Facundo Garces dikkatleri üzerine çekecekti. Ayrıca Beşiktaş'ın 23 yaşındaki stoper için henüz resmi bir teklifte bulunmadığı bildirildi. CA Colon ekibinin de Garces'i satmayı düşündüğü bildiriliyor. Ancak Arjantinli stopere bir teklifin olduğu anlaşılıyor. Edinilen bilgilere göre Garces'in çıkış fiyatı 2.5 milyon dolar olacak.