TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Arda'nın A Milli Takım'a büyük katkı sağlayacağına emin

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Arda'nın A Milli Takım'a büyük katkı sağlayacağına emin
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk kez Türk vatandaşı olan genç yıldıza Arda fırtınası hakkında sessiz kalamadı: "Arda çok özel bir yetenek, çok iyi bir Oyuncu. Oyuncu. İnşallah." Özel yeteneği ile takımına ve Türk milli takımına uzun yıllar katkı sağlayacaktır.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ilk kez Türk vatandaşı olan genç yıldıza Arda fırtınası hakkında sessiz kalamadı: "Arda çok özel bir yetenek, çok iyi bir Oyuncu. Oyuncu. İnşallah." Özel yeteneği ile takımına ve Türk milli takımına uzun yıllar katkı sağlayacaktır. Ancak zaman ve daha fazla deneyim gerektirir. Fenerbahçe'deki hocası ve hocamız Kunz, yeteneklerini birdenbire değil, alışkanlıkla göstermesi gerektiğini umuyor. Her oyuncu diğer oyuncularla oynamalı ve becerilerini geliştirmelidir. Arda henüz genç ve umarım daha iyi bir bölgeye gelir. "Türk Milli Takımı benim en büyük hayalim" diyerek hayalini gerçekleştirdi.

Kısa sürede 4 gol attı

Bütün bu ölçülere göre 17 yaşındaki Ardagule, Fenerbahçe'de bu sefer sadece 305 dakika mutluluk bulabildi. Kısa sürede forma giyerek 3 gol 1 asist yapan bu genç yıldız için, profesyonellerde sönük görünmesine rağmen Sarı Deniz ordusunda bir  garip  durum yaşandı. Sürem yetersiz bulununca Belçika kulübü Beerschot'a kiralanan Maurico Lemos, orada sadece 16 maça çıktı ve görev süremin başlarında Kanarya Adaları'na geri döndü ve listenin başında yer aldı Lemos'a şans bile verdi

Başladığımda, her şeye rağmen sadece İsa Uruguaylı defans oyuncusuna bir şans verdi. UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri deplasmanda Slovak ve Avusturya Viyana ile, Lemos hem içeride hem de dışarıda oynadı ve Çin Süper Ligi'nde Adana Demir ve Konya ile oynadı. O zamandan beri lisans bile almayan 26 yaşındaki stoper, İsa'nın kendisine 359 dakika süre vermesiyle şu anda oyun dışı.

Lemos'a 359 dakika, Arda'ya 305 dakika!

Kulübünü bulamayan ve adı kadro listesinde olmadığı için forma giyemeyen Lemos, bu süre zarfında toplam 359 dakika sahada kaldı ve takımın başındaki isim Arda Güle oldu. takımın göz bebeği oldu. Göz. Bir golcü olarak yaptığı katkılarla beğeni toplayan ve bulduğu kısa sürede sahaya çıkan ve Avrupa devleri tarafından fark edilen Türk futbolcu, sadece 305 dakika forma giydi ve mutluluğu bulması dikkat çekti.Futbolseverler başarılı oyunculardan daha çok dinlenmek isterken Arda, Devleri takip etmeye devam ediyor.