Terim ve Ronaldinho ile tanışın

Terim ve Ronaldinho ile tanışın

Dünya Kupası tatilinde hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, deplasmanda galibiyet mücadelesini sürdürüyor. Athlan'ın hocası Okambrook, son birkaç gündeki deneyim hakkında şunları söyledi: "Bizim için personel mühendisliği de çok önemli. Transferler hazırlıyoruz. Sıralamalar yapıyoruz. Tüm pozisyonlarla ilgili  olabilir. Her pozisyona hazırlanıyoruz" dedi. Sarı kırmızılılar düğmeye bastı ve 1 kez bonservisleri yakılan kiralık yıldızlarından ikisini yeniden işe aldı.

Dönem başında 6 milyon harcayan Yusuf Demir Euro, ligde sadece 40 dakika şans yakaladı ve kiralık gündemine alındı ​​19 yaşındaki bu dahinin kaderini ancak Antalya ekibi değiştirebilecek gibi görünüyor.Genç kanat oyuncusu 2 fantastik golle Okan'ın tam skorunu almayı başardı.

Buruk, Yusuf'un takımda kalmasını kesinlikle ister, bu sefer bunu bir "atılım" olarak görür ve ona daha fazla zaman vermeyi planlar. Patlayıcı efektler yaratmanın bir diğer adı da 19 yaşındaki  orta saha oyuncusu Baran Aksaka. Genç futbolcunun oyun kurucu rolünden oldukça memnun olan ve yaptığı basın toplantısında kendisini öven Brooke, Baran'ın ve özellikle Oliveira'nın pozisyonunu düzenli olarak değerlendirme kararı aldı.

Tanıklık yapma girişimleri sonuçsuz kaldı. Kondisyonunu geri kazandıktan kısa bir süre sonra, takım için oynamaya başlayan ve  Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetlerinde önemli bir rol oynayan Icardi, kulüp onu kovmak zorunda kaldı, ancak bu ona pek iyi gelmedi.

Paris Saint-Germain'in Arjantinli yıldızdan beklentisi 30 milyon euro. Sadece Galatasaraylı forvet pes etmedi, 29 yaşındaki oyuncuyla yeniden görüşerek anlaşmaya vardı. Icardi ile görüşmesinin ardından Paris Saint-Germain ile tekrar iletişime geçen Simon, oyuncuyu bir süreliğine kiralamak istiyor. Benzer bir süreç Rashica ile yaşandı. Reytingiyle ilgili beklentileri yüksek olan kulübü Norwich ile Huang Hongjun, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun yeniden katılım formülüne döndü.

Galatasaray yönetiminin hedefi, gelecek sezonun güvenliğini sağlamak için iki yıldızın kulüpleriyle sezon dışında anlaşmaya varmak. Kerem Galatasaray'ı çekiyor. Erzincan'ın 3. lig temsilcisi sarı-kırmızılı ekibin getirdiği genç yetenekler kısa sürede yükselişi başardı. Bu sezona yüksek beklentiler ve kötü sonuçlarla başlayan 24 yaşındaki futbolcu, formunu kaybetmenin eşiğine geldiği için bir sıçrama daha yaptı.