'Tekrar milli formayı giymek istiyorum'

'Tekrar milli formayı giymek istiyorum'

ettim. Ayrıldığımda da kötü bir zaman olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'den kötü bir izlenimle ayrıldım. sahte. Sözleşmem bitti. Pek oynayamadığımı görüyorum. Schalke 04 teklifi geldiğinde değerlendirmek istiyorum" dedi.

Galatasaray ile Beşiktaş son haftalarda karşı karşıya gelecek Tahmin yapmıyorum, ama şampiyonluk sıkı olacak.İyi ki şampiyon. Milli takım artık Avrupa Şampiyonası'na odaklanıyor. Uzun süre milli takımda da oynadım. Milli takım formasını giydim ve tekrar giymek istiyorum. Yakın tarihli bir yarışma için davet almadım. Ama hocayla iletişim halindeyim. İyi performansımla tekrar milli takımda forma giyeceğim” dedi.

Caner Erkin Ozan'ın dönüşüyle ​​ilgili yaşanan olay, sosyal medyayı tartışmalara benzer şekilde  ikiye böldü. Altan Tanrıkulu katıldığı programda Beşiktaş gündemini değerlendirdi

Altan Tanrıkulu;

Şenol Güneş genelde kısa ve öz, dosdoğru ama çevre düzenlemeci ve konuşkan bir adamdır, aslında vermesi gereken bilgileri verir, vermez. Son basın açıklamasında daha fazla dayanamadı ve Masuaku hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Oyunculara açıkça söyledi; "İyi bir sporcusun, büyük bir yeteneğin var ama bu bireysel yetenek ve nitelikleri takımla birleştirirsen son iki maçta olduğu gibi bize faydalı olursun"

Doğruları da söyledi Nkudu davasında, sadece ekibinin haklarını savunmakla kalmadı, Nkudu cezalandırıldıktan sonra da doğruları söyledi.

Del Ali'nin sorusu çok ilginç, çünkü bir sezonda üç takımda oynayamaz, Everton bu oyuncuyu geri vermek istemiyor, Everton kulübü de bu  oyuncunun tüm sezonluk maaşını ödemeyi kabul etmiyor, haber geldi Bu anlamda Beşiktaş'taki çıkmazdan bahsediyoruz. Oyuncu geri dönemez, giderse oynayamaz, Beşiktaş o oyuncuya bir şekilde ödeme yapmalı, para kasasından  çıkacak, Beşiktaş'ta oynama şansı yok, çünkü şu anda kimse Beşiktaş'ta oynamak istemiyor.

Geçici transfer döneminde Beşiktaş sadece sözleşmeden atlayabilir, mali yükümlülükleri vardır, kotayı boşaltır, oyuncular ücretini öder, ne yaparsa yapsın. Beşiktaş 'Ehliyetinizi askıya alıyorum' dedi ama bunun bir bedeli olacak, 2.2 milyon euro heba olacak.

Fotospor yazarı Mehmet Eyüp Yardımcı, TFF'nin yayınladığı VAR diski hakkında yorum yaptı

"Hakim, konumuz bu değil" ibaresini okuyunca ya da duyunca, Sadri Alışık'ın mahkeme sahneleri ve akıllara durgunluk veren filmi "Şakayla Kaçırıldı" geliyor.

Ünlü Onkant Osman ve hayatının her anında, hatta yerde olmadığı zamanlarda bile ofsayt olması, "ofsayt" diyerek hayatının amacını hep erteledi...

Yarıdan çoğumuzun oyunu bitmişti, hakemin tartışması o noktaya gelmişti! Mesela iş karakola gelince iş bitiyor, VAR bile insanları karakoldan kurtaramıyor.