Tabii pek keyif alamadığım bir sürece girdim. Avrupa sıralamas

Tabii pek keyif alamadığım bir sürece girdim. Avrupa sıralamas

Bilbao çok zor bir takım, İspanya'da hiçbir takıma karşı oynamak kolay değil

Enerjimiz ve şevkimiz olduğu sürece  maç kazanabileceğimizi düşünüyorum. Sonra Igokea var. Onlar da sağlam bir takım ve evlerinde  kazanmak kolay değil. Özellikle Türkiye şampiyonaları arasındaki devrelerde çok konsantre olmalısınız. Antrenmanlara ve sahaya her adım attığımızda odaklanmamız gerekiyor. Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maçlar  kolay olmayacak. Bu iki maç, sezonun geri kalanının bizim için ne saklayacağını belirleyecek.

James Gist, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin yükseldiğini söyledi: "Dürüst olmak gerekirse, neredeyse sadece bir Şampiyonlar Ligi oynadım, birçoğunu gördüm ve duydum Oyuncuların Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Eurocup müsabakaları olduğu paylaşımları, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin Avrupa Kupası'ndan daha zor olduğunu söylüyor, bu kesinlikle benim fikrim. Ama Avrupa Kupası'nı doğru düzgün izleme şansım olmadı. Lig patlıyor ve gelişiyor, ben Bahçeşehir Akademi Deneyim Basketbol Şampiyonlar Ligi  ile birlikte oynamayı gerçekten çok istiyorum. AEK'in 2017/18'de Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapıp kazandığını hatırlıyorum. Final Four'u izlemeye ve desteklemeye gelen gerçekten çok sayıda insan vardı. Maçtaki seyirci harikaydı.’ ifadesini kullandı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni tasarlarken oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı olduğunu fark eden oyuncu, "Euroleague Rest'te olduğum kadar zamanım yoktu, sen her hafta oynuyorlar ve şimdi  daha fazla çiftler haftası eklediler. "Sezon. Yılda 80-90 maç oynuyorlar. Bu gerçekten çok fazla ve oyuncular yorulduğu veya sakatlandığı için takımların daha büyük kadrolara sahip olması gerekiyor. Basketbol Şampiyonası Ligi, iyi oyuncular ve normalden biraz daha fazla dinlenme ile iyi bir lig tasarlamaya çalışıyor ki bu bana iyi geliyor. Ülkeden ülkeye seyahat ediyoruz ve yine de yerel ligde  oynamamız gerekiyor ve oyuncuların toparlanması için zamana ihtiyacı var. Bazı takımlar o kadar çabuk toparlanacak kadar donanımlı olmayabilir. bu doğru. Basketbol Şampiyonası Ligi'nin bunun farkında olması çok güzel. " Galatasaray'ın merakla beklenen oyunu Okanbrook yönetiminde son günlerde öne çıkan Icardi, Mertens, Mata, Sergio Oliveira gibi yeni sezonun en iyi transferleriyle devam ediyor.Hafta şekillenme ile başlıyor.

ında olamadığım için özellikle üzgünüm. Her halükarda futbolcular asla yalnız