Tabii ki ben her zaman sahada olmak isteyen, oynamak isteyen biriyim

Tabii ki ben her zaman sahada olmak isteyen, oynamak isteyen biriyim

Tabii pek keyif alamadığım bir sürece girdim. Avrupa sıralamasında olamadığım için özellikle üzgünüm. Her halükarda futbolcular asla yalnız  düşünmemeli. Harika bir takımın parçasıyım ve önce takımımı düşünmeliyim. Fenerbahçe'de oynayan hepimiz, her şeyden önce takımımızın başarılı olmasını istemeliyiz. Ben de kabul ettim. Yapmam gereken tek şey  daha çok çalışmak ve  kabul edilmek. "

"Kamp harikaydı"

Serdar Dursun şöyle devam etti: "Elimden gelenin en iyisini yaptım ve şansı bekledim. Dünya Kupası tatilinde iyi vakit geçirdiğimi düşünüyorum. Hocalarımın bana verdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştım... Tabii ki gol atmak. güzel, temelde benim işim. Sadece  tüm ekibin süreçteki performansı önemlidir. Takım olarak her maçı kazanmak için güçlü bir irade gösterdik.

'Rekabetten korkmuyorum'

"Kendime şunu söyleyebilirim. Kariyerimin her aşamasında rekabetçi bir oyuncu oldum. Almanya'da en çok gol atan oyuncuyken yaptığım buydu. Tembel olmak hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Milli takım için bir hedefim vardı ve bunu başardım. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamak genellikle kolay değildir. vazgeçmek istemiyorum Takımıma katkıda bulunabileceğimi biliyorum ve bunu kanıtladığımı düşünüyorum. Fenerbahçe için çok şey yapabileceğimi biliyorum ve bu oyunun içindeyim. Fenerbahçe'nin son 20 yılına bakarsanız ben ve Semih Şentürk dışında yerli forvet yoktu. Büyük bir takımda olduğumuz için golcüler genellikle yıldızlardır ve dış yardım bir önceliktir. Bu genellikle rekabeti daha rekabetçi hale getirir, ancak hiçbir çekincem yok. Rekabet takıma başarı getirir.

"İsa ile oynarken iyi şanslar"

"Jorge Jesus çok önemli bir koç. Kariyerlerinde neler başardıkları ortada. Ben toplantılarda, eğitimlerde ve canlı olarak öğretmenleri dinleyen bir insanım. Çünkü gelecekte koç olmak istiyorum. öğretim tarzı hakkında çok endişeli. Oynadığı futbolu beğeniyorum. Çünkü ben ofansif düşünen bir oyuncuyum. Fenerbahçe'ye karşı da hücum oyunu oynadı. Hücum oyuncuları, ciddi olan koçlarla çalışmayı sever. Çünkü daha fazla puan alma şansınız olacak. Ayrıca Jorge Jesus'un oynadığı oyun sisteminde şansla daha fazla sonuca etki etme şansım olduğunu düşünüyorum. Antrenörlerimiz merkezi golcüleri seçmiyor. Sürekli hareket halinde olan saldırganlar istiyor.