"Sorunların üstesinden gelme yeteneğine sahibiz"

"Sorunların üstesinden gelme yeteneğine sahibiz"

Oda: Burhan Felek

Hakemler: Caner Çıldır, Selçuk Görmen

Türk Hava Yolları: Kingdon, Dicle Nur, Polen, Orthmann, Zeynep Sude, Çağla, Buse (Solda) (Van Ryk, Melis (L), Şeyma, Bahar, Naz) , Maglio)

Bolu Belediyespor: Cansu, Kodala, Hande, Ceren, Tuana, Dixon, Cerag (Solda) (Hilal, Buket, Seher)

Setler: 25-20, 16-25, 25-18, 25-14

Karşılaşma öncesi Nurettin Soykan tesislerinde yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, 26 Kasım Pazar günü saat 13:30'da Sancaktepe'deki 15 Temmuz Stadı'nda başlayacak karşılaşmada, Yeni Malatyaspor bu maçı kazanarak kötü gidişata son vermeyi umuyor.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, bu hafta deplasmanda oynayacakları Tuzla maçının kendileri için çok önemli olduğunu ve puan farkını büyütmemek için bir galibiyet almaları gerektiğini söyledi. Sporting Malatya'nın deplasmanda daha iyi performans gösterdiğini söyleyen Özer, finalde "Devam etmek, deplasmanda daha iyi performans göstermek ve istediğimiz puanları almak istiyoruz. Her maç bizim için hazırlandı" dedi. Her maçı daha iyi oynamaya hazır olmalıyız. Oyuncuların iyi niyetinden ve çalışmalarından çok memnunum. Ellerinden gelen her şeyi yaptıklarına inanıyorum. Hepimiz onları desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Hep birlikte bu takımın iyiliği için savaşmaya devam edeceğiz.

"Sorunların üstesinden gelme yeteneğine sahibiz"

Tuzraspor ile oynadıkları maçın ardından tekrar karşılaşacakları hafta takımın eksikliklerini gidermeye çalışacakları bir sürece gireceklerine dikkat çeken Özer, "Tekrar bir araya geldiğimiz hafta içinde çalışma imkânı bulacağız. Eksiklerimizi tamamlamak adına önemli bir süreç olacak. Akşam 20:00 maçı için fazla zaman vermediler. Oyuncuların maçtan sonra dinlenmeleri için yedi önemli gün. İşin garibi, hep cuma günleri oynuyoruz. Bu tabii ki takımı olumsuz etkiliyor. Oyunda da ciddi sorunlar var. Ancak, her türlü sorunla başa çıkabilecek kapasitedeyiz.”

Buğra Çağıran: “Çıtayı yükselttik”

Yeni Malatyaspor takım kaptanı Rahman Buğra Çağıran, antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pendikspor'un son 3-0'lık mağlubiyetinin kendilerine yakışmayan bir mağlubiyet olduğunu söyleyen Rahmanbulla, "Kötü bir mağlubiyetti, bize yakışmadı. Biz sebep olduk. O yüzden önceki maçlarda iyi oynadık ama yapamadık." Pendikspor'a karşı göstermeyin