Son dakika: Okan Buruk tek kalemde sildi!

Son dakika: Okan Buruk tek kalemde sildi!
Teknik Direktör Okanbrook'un haberine göre Galatasaray, kadroda olmayan oyuncularla yollarını ayırdı.

Teknik Direktör Okanbrook'un haberine göre Galatasaray, kadroda olmayan oyuncularla yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı ekipte Marcao, Sevilla'ya 12 milyon euro artı ikramiyelerle geldi. Takımdan ayrılacak diğer isimler ise Emre Akbaba, Olimpiu Morutan, Valentine Ozornwafor, Mbaye Diagne, Aytaç Kara, Jesse Sekidika, Ali Yavuz Kol, Ömer Bayram, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Christian Luyindama, Oğağanlay ve Oğağanlay. Ömer.

SEFEROVİÇ LİGE GİRMİYOR

Portekiz cimbom dönemimin başında Benfica'dan Harris Seferovic'i imzalayınca taraftarlar ayaklandı. İsviçreli forvet, Galatasaray'ın ilk hazırlık maçında Kasımpaşa'ya gol attıktan sonra Avusturya takımında yer aldı ancak Çin Süper Ligi'nin başında ani bir düşüş yaşadı. Serferovic, sekiz lig maçında rakiplerinin gollerini kıramadı veya takım arkadaşlarına yardım edemedi.

Dembele ile İstanbul'da ilk röportaj

Güçlü bir forvet olarak Seferovic'in yerine geçmek isteyen sarı-kırmızılılar, önce uzun süredir gündemde olan Moussa Dembele ile temasa geçti. Galatasaraylı yöneticiler, Fransız forvetin menajeri ile İstanbul'da bir araya geldi.

KİLİT KONULARDA ANLAŞMA

Görüşmenin son aşamasının olumlu geçtiği ve tarafların ana konularda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılıların yakın zamanda Lyon ile müzakere sürecini başlatacağı konuşuluyor. Fransız kulübüyle ilk görüşme teknik direktör Dembele tarafından yapılacak ve oyuncu sertifikası istenecek.

ÜCRETSİZ MEVCUT

Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi benim süremin sonunda sona eren Dembele'yi Temmuz ayında acente ücreti ödemeden takımına katma imkanına sahip. Sadece Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncuyu ocak ayında İstanbul'a getirmeyi planlıyor. Bunun için Lyon ile bir ittifak yapmak gerekiyor. Böylece oyuncuyla ilk anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi, tavsiyeyle anlaşmada sağlam bir pozisyon alıyor.

DEMBELE SEFEROVICH'E GİDECEK

Moussa Dembele'nin transferi birden fazla açıdan tehlikeli. Bir yandan Haris Seferovic'in hâlâ başarısız olan kira kontratı feshedilebilir. İkincisi, Mauro Icardi'ye, tanıklığını elde etmesi çok zor görünen bir alternatif şimdiden belirleniyor. Bu nedenle sarı-kırmızılılar, ara  gelmeden bu görevi başarıyla tamamlamak için çaba harcıyor.

GOMİS'TEKİ YOLCULAR

Ocak ayında Galatasaray'da beklenmedik bir ayrılık daha  gündemde. Başlarda Benfica ile sözleşme imzaladığı Haris Seferovic'in sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar,  37 yaşındaki forvet Bafetimbi Gomis'i Arabistan'a geri göndermeyi düşünüyor.