Snaijderden flaş İstanbul açıklaması

Snaijderden flaş İstanbul açıklaması
Türkiyenin en iyi takımlarından birisi olan Galatasaray ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray da yıldız oyuncu olan Snaijderden çok önemli yolante açıklaması. Lige ara verilen ara sonrası Hollanda milli takımı kampına katılmak için ülkesine gelmekte olan Galatasarayın süper yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, gazetecilerin türkiyedeki son gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.
Türkiyenin en iyi takımlarından birisi olan Galatasaray ile ilgili sıcak dakikaların yaşanıldığı ortaya çıktı. Galatasaray da yıldız oyuncu olan Snaijderden çok önemli yolante açıklaması. Lige ara verilen ara sonrası Hollanda milli takımı kampına katılmak için ülkesine gelmekte olan Galatasarayın süper yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, gazetecilerin türkiyedeki son gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı işte o çok önemli gelişmelerin ayrıntıları haberin detayında.


Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Ankara ve İstanbul'daki son saldırıların "korkutucu" olduğunu söyledi.

Sneijder, "Kendimizi kilitleyemeyiz. Yolumuza devam etmeliyiz ama bu, durumun bazen korkutucu olduğu gerçeğini de ortadan kaldırmıyor" dedi.

Eşi Yolanthe ve oğlu Xess Xava ile Hollanda'ya gelen Sneijder, onların bir süre İstanbul'da pek sokağa çıkmalarını istemediğini belirtti.

 Milli takım karşılaşmaları için lige verilen aranın kendisini rahatlattığını belirten Hollandalı yıldız, "Umarım İstanbul'a döndüğümüzde herşey bitmiş olur" diye konuştu.

Hollanda'da yayımlanan De Telegraaf gazetesi ise haberinde, "Cesur bir yapıya sahip olan Sneijder, geçen hafta Ankara ve İstanbul'da yaşanan saldırılar üzerine korkuyu yakından hissetti" ifadesini kullandı.

İKİ MAÇTA FORMA GİYECEK

Sneijder, Cuma ve önümüzdeki hafta Salı günleri, Fransa ve İngiltere ile karşılaşacak Hollanda milli takımında forma giydikten sonra İstanbul'a dönecek.

Ankara'nın kalbi Kızılay'daki Güvenpark'ta 13 Mart'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenler arasında, Galatasaraylı Umut Bulut'un babası Kemal Bulut da vardı.

Önceki oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı ise bir gün önce İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde düzenlenen intihar saldırısının ardından, alınan saldırı ihbarı nedeniyle ertelenmişti.


Yolanthe Cabau kimdir, Yolanthe Cabau, 19 Mart 1985 tarihinde İspanya‘nın İbiza adasında doğmuştur. Tam adı Yolanthe Cabau van Kasbergen’dır. Babası, Xavier Cabau İspanyol, annesi Richarda van Kasbergen ise Hollandalıdır.

Babası “Xavier” barlar,diskotri olan zengin bir girişimci olmasından dolayı ‘İbiza Kralı’ olarak anılıyordu. Bir süre sonra maddi sıkıntılar nedeniyle uyuşturuya başlayan babasından şiddet gören Yolanthe Cabau 5 yaşında annesiyle birlikte Hollanda‘ya taşındı.

“Yolanthe Sneijder-Cabau’nun 7 kardeşi vardır. Bunun yanı sıra babasının ikinci evliliğinden 5 üvey kardeşi daha olmuştur. Babası 2007’de 53 yaşında hayatını kaybetmiştir.

İlkokul, ortaokul ve liseyi bitirdikten sonra 2002 yılında çeşitli dizilerde oynaya başlayıp ödüller aldı. 2006, 2007 ve 2009 yıllarında Hollanda FHM dergisi tarafından en seksi kadın seçildi.

2013 yılında ilk Hollywood filmi olan “Pain&Gain” adlı filmde Mark Wahlberg, Dwayne Johnson gibi oyuncularla birlikte oynadı.

Yolanthe Sneijder-Cabau, gelişmekte olan ülkelerde çocuklara cinsel istismara bir son vermeyi amaçlayan bir vakfın kurucu ve elçisidir.

Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah‘ın başrolünü paylaşacağı Nermin Bezmen‘in “Kurt Seyt ve Shura” romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinin kadrosuna kabul edildi. Yolanthe Cabau, Farah Zeynep Abdullah‘ın oynadığı ‘Shura’nın ablası ‘Barones Valentina’yı canlandıracak.

Yolanthe Cabau, 17 Temmuz 2010 tarihinde futbolcu Wesley Sneijder ile İtalya‘da, Toskana’da evlendi.

Eşi Wesley Sneijder, Galatasaray futbol takımında oynadığı için birlikte İstanbul‘da boğaz manzaralı bir evde oturmaktadırlar.

Filmleri :
2004 – Het glazen huis (Dizi)
2004 – Snowfevedaf
2004 – Villa Genetica (Dizi)
2005 – Costa! (Dizi)
2005 – 2008 – Onderweg Naar Morgen (Dizi)
2006 – Complexx
2006 – Sprint! (Dizi)
2006 – Turkse chick
2009 – Het geheim van Mega Mindy
2009 – 2010 – Voetbalvrouwen (Dizi)
2010 – Flikken Maastricht (Dizi)
2012 – Van God Los (Dizi)
2013 – Pain & Gain
2014 – STUK!
2014 – Kurt Seyit ve Şura (Dizi)


Wesley Sneijder, 9 Haziran 1984 tarihinde Hollanda, Utrecht’de sporcu bir ailenin ortanca çocuğu olarak doğmuştur. Kardeşi Rodney ve abisi Jeffrey Sneijder’de futbolcudur. 8 yaşında Ajax‘ın alt yapısına alındı. 2002 yılında Ajax’ın A takımında oynamaya başladı.

2007 yılında 27 milyon euro’ya Real Madrid‘e transfer oldu. 2009 yılında da 15 milyon Euro karşılığında İnter‘e geçti. Attığı nokta pas atışları sayesinde “The Sniper” lakabı ile anılan oyuncu Inter takımında ilk sezonunda Mourinho önderliğinde lig, kupa ve şampiyonlar ligi şampiyonluğunu kazanmıştır.

Wesley Sneijder 20 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayarak İstanbul‘ale ilk maçına; 27 Ocak 2013 tarihinde, Beşiktaş ile oynanan Süper Lig maçında çıkmıştır. Oyuna, 57. dakikada Emre Çolak‘ın yerine girmiştir.

Wesley Sneijder’in 2009 yılında boşandığı ilk eşinden Jessey adında bir oğlu vardır.
Wesley Sneijder, 2009 yılında tanıştığı sinema oyuncusu İspanyol Yolanthe Cabau ile İtalya‘da, Toskana‘da,17 Temmuz 2010 tarihinde evlendi.

Altyapı kariyeri:
1992-2002 – Ajax

Profesyonel Futbol kariyeri:
2002-2007 – Ajax
2007-2009 – Real Madrid
2009-2013 – İnter
2013- …… – Galatasaray