Siyah Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. Ön eleme turunda

Siyah Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. Ön eleme turunda

Louis van Gaal, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin'e elendi ve  Hollanda milli takımının teknik direktörlüğü görevine son vererek kampanyayı sonlandırdı, bir basın açıklamasında yayınladı. Tecrübeli teknik direktör, Arjantin karşısında 2 gol atan Wout Weghorst için inanılmaz bir değerlendirme yaptı. 2022 Dünya Kupası'nda Hollanda milli takımını çalıştıran ve Arjantin'e veda ettikten sonra ayrılan Louis van Gaal sessizliğini bozdu. Dünyaca ünlü teknik direktör, Arjantin karşısında rakibinin golünü iki kez patlatan Wout Weghorst'a itirafta bulundu.

Van Gaal onayladı

Tecrübeli teknik direktör yaptığı açıklamada, "Weghorst'un  ikinci gol için kullandığı serbest vuruş  aslında Memphis Depay için hazırlanmıştı. Topu önce soldan iyice önüne koydu. Yol gidiyor, sağ ayak iyi bitiyor." Louis van Gaal, Arjantin'i eleyen penaltı atışları serisiyle ilgili olarak da bir açıklama yaptı: "Her antrenmanda penaltı atışları üzerinde çalıştık. Van Dijk tek gol atan oyuncu ama maçta bunu yapamadı." TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi,  Süper Lig'de çok önemli bir gelişmeyi daha duyurdu, resmi Twitter hesabı açıldı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu yıl altıncısı düzenlenen Marka ve Spor Zirvesi'nde kurumsallaşmanın önemine değindi.  TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, sosyal medya çalışmaları hakkında konuştu: "Superliga Twitter hesabımız açıldı, Instagram hesabımız da aktif olacak. Web sitemiz 3-5 güne kadar hizmete girecek.

Premier Lig sitesi gibi bir şey olacak.

Buradan sponsorluk desteği alıp bir kampanya yapmak istiyoruz. Kulübümüze maddi katkı." Dünya ve/veya Türkiye'de futbol maçları 16 Aralık Cuma günü devam edecek. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Real Madrid, Palmeiras'ın 16 yaşındaki forvet oyuncusu Ndrik'in transferi konusunda anlaşmaya vardığını resmen açıkladı. Brezilyalı oyuncu, Temmuz 2024'te Real Madrid'e katılacak. Brezilya tarafı La Sociedade Esportiva Palmeiras ile Temmuz 20024'te reşit olacak 16 yaşındaki Ndrique'nin transferi için anlaşmaya varıldı.Enderik'in önümüzdeki günlerde Madrid'e giderek kulübün tesislerini ziyaret edeceği ve ardından Brezilya'ya dönerek Palmeiras'ta oynamaya Temmuz 2024'e kadar  devam edeceği bildirildi.