Siyah Beyazlı takım antrenman hazırlıklarına devam ediyor

Siyah Beyazlı takım antrenman hazırlıklarına devam ediyor


İşe gitmeden önce takımı aradı, oyuncularla kısa bir görüşme yaptı ve ardından bir süre görüştü. Isınma hareketleri ile başlayan çalışmada futbolcular 4 gruba ayrılarak şut çalışması yaptı. Antrenmanın  kapalı bölümünde  Kasımpaşa maçı taktikleri üzerinde duruldu. Kerem Atakan Kesgin, Wout Weghorst, Salih Uçan, Oğuzhan Akgün ve Rachid Ghezzal sakatlıkları nedeniyle antrenmanda yer almadı. Ve oyunculardan biri olan Weghorst dinleniyor. Bu  oyuncunun durumu yarın netlik kazanacak. Siyah beyazlılar, yarınki antrenman için hazırlıklarını Kasımpaşa'da sürdürüyor. Beşiktaş, Süper Lig'in 18. haftası 7 Ocak Cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçı bilet fiyatlarını açıkladı

Beşiktaş, Kasımpaşa maçını Cumartesi günü stadında duyurdu

Black & White'tan yapılan açıklamaya göre Vodafone Park'ta oynanacak maçın biletleri 5 Ocak TSİ 10:00'dan itibaren satışa çıkacak. Kasımpaşa maçı biletleri şu şekilde: Galatasaray Teknik Direktörü Okanbrook, Sergio Oliveira'nın yerine geçmesini bekleyen milli futbolcu Ogujan Özyakup ile görüşecek Okanbrook, Türk oyuncuyu yurtdışında gördükten sonra Sergio Oliveira'nın rotasyonuna katılacak bir oyuncu arıyor. Bundesliga Bundesliga'da forma giyen Brackins gündem oldu. Ancak kulübü, 18 yaş altı oyuncuyu Galatasaray'a göndermeyi reddetti. Müzakere daha başlamadan bitti. Okan Buruk'tan sonra bir diğer oyuncu  Oğuzhan Özyakup... Beşiktaş forması giyen Oğuzhan, şu anda Fortuna'da Burak Yılmaz'ın formasını giyiyor. Oguran 10. pozisyonda da oynayabilir, eğer kendi şartlarıyla oynamayı kabul ederse, Oliveira'nın yerine Oguran'ı görür.

Brook'un önce Oğuzhan ile görüşeceği, kabul etmesi halinde görüşmelere başlanacağı anlaşıldı. Beşiktaş'ta 12 Ocak'ta başlayacak geçici transfer dönemi öncesinde Hassan Ali Kaldırım'ın adı daha çok anılmaya başlandı Beşiktaş, oyuncu için geçici transfer döneminde keşif çalışmalarına başlayarak Hassan Ali Khadirim'i sol bek pozisyonuna getiriyor. Siyah beyazlılar, deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'in işaret etmesiyle ortaya çıktı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, savunmayı güçlendirmek için transfer raporunu sundu. Sağ bek, sol bek ve stoper mevkilerine geçmek isteyen Güneş, listeye yerli ve yabancı isimleri de  ekledi.  beIN Sports'un haberine göre sol bekte Hasan Ali Kaldırım'ın ismi yer alıyor.