Siyah beyazlı kadın futbol takımları takviye alıyor

Siyah beyazlı kadın futbol takımları takviye alıyor

Siyah-beyazlıların siteye gönderdiği transfer mesajında, "Sporcumuza hoş geldiniz diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz." Marsilya'da forma giyme şansı bulamayan 25 yaşındaki oyuncuya kiralık verildi. Fransa ekibi teklife siyah-beyazlı yanıt verdi. İşte transferin gelişmesiyle ilgili detaylar... Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine geçici transfer için takviye aldı. Siyah beyazlılarda sol ve sağ bek tercih edilirken, orta saha ve kanat seçenekleri de masada.

Sabah'taki kaynaklara göre; Kariyerine Marsilya'da devam eden Cengiz Ünder ile temasa geçti. Yıldızı bu sezon teknik direktör Igor Tudor ile yetinmedi. Bu nedenle milli oyuncuların yeterince oynama fırsatı yok. Marsilya'nın 8.4 milyon avro tanık ücreti ödeyerek kendisini kadrosuna katan 25 yaşındaki oyuncuyu imzalamak istemediği anlaşıldı. Ancak müzakere masasına oturup 8,5 milyon avroluk bir teklifi kabul edebileceklerini belirtmek gerekiyor. Bu görüşmenin ardından Beşiktaş yönetimi, Cengiz Ünder'in transferinden çekildi.

Rakamlarla CENGİZ Ünder

31.4 - Kulüpler (Başakşehir, Roma, Leicester, Marsilya) Cengiz Ünder için  toplam 31 milyon 400 bin euro ödedi. 26-Milli oyuncu, bu sezon 26 kez Marsilya forması giydi, toplam 1182 dakika forma giydi, 3 gol attı ve 4  asist yaptı. 68 -  25 yaşındaki oyuncu, Fransa formasıyla çıktığı 68 maçta 14 gol kaydetti. Cengiz, takımına 7 gol ve 1 golle destek   verdi. 2025 - Milli takım oyuncusu Cengiz Uder'in transfer takvimine alınan Marsilya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor. 15-12 Kasım 2016 tarihleri ​​arasında Yunde, milli takım için 45 kez forma giydi ve 15 gol attı.

Cengiz Ünder, 14 Temmuz 1997'de Balıkesir'de doğdu. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Cengiz, daha sonra Altınordu altyapısına geçti. 2014 yılında İzmir ile profesyonel sözleşme imzalayan uluslararası oyuncu, 2016 yazında 4.8 milyon euro karşılığında Başakşehir'e taşındı. Cengiz Ünder, bir yıl sonra Roma ile 14.25 milyon €'ya anlaştı; sırasıyla Leicester City ve Marsilya'ya ödünç verildi. 2022 yazında Fransa ekibi tarafından 8.4 milyon euro karşılığında ifadesi alındı.