Sezona harika bir başlangıç yaptık

Sezona harika bir başlangıç yaptık

"Giden profesörlerle konuşmak benim tarzım değil. Sezona harika bir başlangıç ​​yaptık. Yeterince hazır olmayan takımlara karşı oynamış ve kazanmış olabiliriz. Giderek daha güçlü ekipler geliyor ve onlara karşı koyamıyor, yolumuzu alamıyorduk. Valérien Ismael'in hiçbir sorunu yoktu, hayatta kalamadı. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Beşiktaş'ta oynayan hepimiz kendimize bakmak zorundayız. Başarısızlığın tek nedeni öğretmenler değildir. Valerian Ismail için söyleyeceğim bir şey yok, genel bir sonuç. ”

'Atiba heykeli dikilmeli'

"Atiba inanılmaz bir istisna. Harika bir  model. Bence onun heykeli de Alex gibi dikilmeli. Bu seviyede kırklı yaşlarına kadar oynayabilir. Onunla takım arkadaşı olmak bir onurdu. Antalya'daki antrenman kampının ardından 2 gün izinli olan Sivasspor, Türkiye Ziraat Kupası 5.hafta maçında oynanacak Esenler Erokspor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün kulüp binasında toplandı.

Kulüp kurulumunda Antrenman 1sa30 sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, dayanıklılık yarışı ile devam etti. Arkasından pas ve şut girişimi yapan Yiğidolar, son periyotta orta sahada büyük bir pas girişiminde bulunarak çifte gol oyunu oynadı. Kızıl ve Beyaz Ordu yarınki eğitim için hazırlanmaya devam ediyor. Sivasspor ile Esenler Erokspor, 20 Aralık Salı günü saat 15.00'te Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Dünya Kupası için Antalya'da kamp yapan Galatasaray takımı, bugün üst üste 4. hazırlık maçına çıktı.  Cim Bom, İstanbul'da Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3 mağlup oldu ve Antalya'da Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip bugün İtalyan ekibi Lazio ile kozunu paylaştı.

Ayakta kazanmak için mücadele eden Cim Bom, Boots'a 2-1 mağlup oldu. Felipe Anderson 11. dakikada berabere kalırken, Luis Alberto Lazio 46. dakikada Galatasaray'ın 4. dakikada hakem Alper Yılmaz ile öne geçmesine rağmen galip geldi. Mücadelenin ardından Sarı Kırmızılılardan kayda değer bir kısım ortaya çıktı. Görev süremin başında takıma katılan Juan Mata ve Lazio'da forma giyen Pedro'nun fotoğraflarını paylaşan Galatasaray, "21. 20. yüzyılda birlikte 4 büyük uluslararası kupa kazanan iki futbolcu. Dünya Kupası. , Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi" ibaresi kaldırıldı.