Seth, yarı finalde Fransa'ya karşı sakatlandı ve devam edemedi

Seth, yarı finalde Fransa'ya karşı sakatlandı ve devam edemedi

Deneyimli futbolcunun sakatlığı nedeniyle Hırvatistan karşısında forma giyemeyeceği açıklandı. TRTspor yorumcusu Fırat Günayer, Beşiktaş'ın Antalya'daki kampını değerlendiriyor. "Şenol hocanın Beşiktaş'a dokunuşu yavaş yavaş netleşiyor. Öncelikle Atiba döndü ve dönüyor, hayırlı  olsun. Beşiktaş, Valerian Ismay ile Al ile en büyük sorun trafik geçmek, biz sorunu çözene Atiba diyoruz. Aslında biz hep "Beşiktaş Atiba'nın gençliğini bulmalı" diyoruz ama Atiba bulamadığı için Tekmelemeye devam ediyor.

Öte yandan, Gedson en büyük dokunuşa sahip ve Gedson Senor] onu forvetin arkasına atıyor. Ceza sahası içinde ve ceza sahası dışında dolaşıyor Elbette Gedson ilerideki skora daha çok katkı yapacak. Redmond'un gelişimi iyi, Redmond'un performansı artmaya başladı ve teknik direktör onu oyun kurucu olarak ayarladı.Yani Ghazal gibi sağda oynuyor gibi görünüyor ama sağdan kesip orta sahaya katkı sağlamaya çalışıyor. Weghorst takımda olacak, Cenk Tosun elinden gelenin en iyisini yapacak, Saiss orada olacak. Muleka henüz kendini gösterememiştir ama  performansı fena değildir ve notları giderek yükselmektedir ama öğretmen ondan  daha fazlasını beklemektedir. Bunun yanında Masuaku'nun bir sıkıntısı vardı, son maçta  şans bile vermedi, son 5 dakika 10 dakika oynadı, burada Umut'u denedi.

Antalya'da Hoca ile konuşma şansımız oldu ve bazı sorunlar yaşandı ama hoca sistemi değiştirmek için çok çalışıyor bu yüzden bu kamp onun işine yaradı. Uzun bir pas vereyim, topa sahip olmak sonraki bir resepsiyondan daha fazla değil. Yavaş yavaş Beşiktaş'a  dönüyor. Tayyip Talha  iyi görünüyor şu an en büyük sıkıntı beklemek. Ne Rosier ne de Masuaku beklendiği gibi performans göstermedi. Çaresizce vurulmaya ihtiyacı olan Rosier, Ghazal'ın yokluğundan etkilenmişti. Rosier soru soran ve cevaplayabilen bir oyuncu. Çok fazla koşu ve top çalma yapıyor ama yine de bitirme, asist, gol katkıları ve fazla tepki vermeme açısından beklentileri karşılamıyor ki bu bence en büyük sorun. Dele Alli'nin beklentileri yüksek ve Beşiktaş orta sahada yükselmeli ama oyuncuların psikolojik sorunları da  var.