Şeffaf yönetim taahhüdünde bulundunuz ama O sözünüzü tutmadınız

Şeffaf yönetim taahhüdünde bulundunuz ama O sözünüzü tutmadınız

 Bizim talebimiz kulüp isimlerinin önüne isim geçmesin. Şeffaf değilsiniz, şeffaf olun." Hayranları dinleyen Asir, "Nerede olduğumuzu bilmek için açıklamaya ihtiyacımız yok, bunu hepiniz biliyorsunuz. 11 vakamız var. 9'u resmi olarak kapandı. Yapmazsak Yapmazsak'' Kalan 2 dosya bitmez, 23'ünde -3  ve 2 dönem harcama yasağı alırız.Önümüzdeki sezon -6'da başlıyoruz. İki yabancı yerel bir işletmeyle konuştu, ancak yabancılar yaklaşmadı. Natura için tam rakamı bilmiyorum ama 11 milyon olduğunu biliyorum, güya 1.5 yıl. Bugüne kadar borç sıfır” dedi.

Konuşmanın ardından taraftarlar meşaleler yaktı ve duygulandıran sözler söyledi. Kalabalık, mevcut hükümeti tezahüratlar ve ıslıklarla protesto etti ve dakikalar sonra olaysız  dağıldı.

Galatasaray, Dünya Kupası nedeniyle lig tatilinde Antalya'da kamp kurdu ve bugün üst üste 4. hazırlık maçına çıktı.  Cim Bom, İstanbul'da Rayo Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3 mağlup oldu ve Antalya'da Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı ekip bugün İtalyan ekibi Lazio ile kozunu paylaştı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbol akademisi projesi kapsamında ziyaretine Fraport TAV Antalyaspor Kulübü'nde devam etti. TFF yönetim kurulu üyeleri Nüket Küçükel Ezberci, İdil Karademirlidağ Suher, Yusuf Günay, Yalçın Orhan, Ramazan Üçdan, Talat Papatya ve Murat Şahin'in de katıldığı ziyarette Büyükekşi, Antalyaspor'dan Attila Veh araştırması aldı ve Azet çalışması yapıldı. Toplantıya katılan Şahin, Kırmızı Beyazlı kulübün altyapı inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Büyükekşi, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerini çaba ve planlarından ötürü överek, "Yaptıklarınız birçok Anadolu kulübüne örnek olacak. Bütün bunlar bizim birçok kulübümüzle imzalayacağımız şeyler.  Ekonomik sorunlar başta  olmak üzere çeşitli sorunlarla karşı karşıyadır. Galatasaray kulübümüzün başkanı efendim. Dursun Özbek, "İşlerin üstesinden gelebilmek için futbol dışında gelir getiren projeler üretmemiz gerekiyor" dedi. Başladın ve uzun bir yol kat ettin. Kutluyorum” dedi. Büyükekşi, futbol federasyonunun amacının bir yandan futbolun marka değerini artırmak, Öte yandan projenin sürdürülebilirliğini sağlamak için de şunları kaydetti: "Bir ay önce aldığımız kararla akademinin yükümlülüklerini değil, Süper Lig'deki kulüplerin altyapısını dayattık.