Sarı Lacivertliler Beşiktaş Derbisi İçin Hazırlıklara Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sarı Lacivertliler Beşiktaş Derbisi İçin Hazırlıklara Hız Kesmeden Devam Ediyor
Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör olan İsmail Kartal yönetimi için de çalışmalar ve gelişmeler hız kesmeden devam ediyor.. Kartal oyuncularına rakiplerinin avantajlı ve dezavantajlı yönlerini ezberletiyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör olan İsmail Kartal yönetimi için de çalışmalar ve gelişmeler hız kesmeden devam ediyor.. Kartal oyuncularına rakiplerinin avantajlı ve dezavantajlı yönlerini ezberletiyor. Fenerbahçe, Süper Lig’in 36. Haftasında karşı karşıya geleceği Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına erkenden başladı.. Sarı lacivertlilerde sakat olan 3 futbolcunun tedavilerine de bu süre için de devam ediliyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına 3 eksikle başlamış oldu.

Fenerbahçe Hazırlıkları Hız Kesmeden Sürdürüyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda 36. Hafta maçları oynanacak. 8 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da karşılaşacağı Beşiktaş ile oynanacak derbi maçın hazırlıklarına 30 Nisan Cumartesi gününden itibaren başlandı. Hazırlıklar, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılıyor ve ilk olarak antrenmanla başladı.

Cuma günü Gaziantep Futbol Kulübü ile yapılan maçta, ilk 11’de oynayan oyuncular idmanı rejenerasyon ile bitirdi. Diğer oyuncular ise ısınma ve hızlılık çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı pas çalışarak devam ettirdi. Dar alanda çift kale maçla süren antrenmanlar, bireysel çalışmalarla artık bitti. Dimitris Pelkas, Attila Szalai ve Miguel Crespo’nun tedavileri ise hala devam ediyor. .Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı bir kaç idmanla tamamen sonlandıracak. 8 Mayıs' ta deplasmanda oynanacak büyük derbi, futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor.