Sarı-Lacivertli ekip, Arda'dan üst düzey tavsiye bekliyor.

Sarı-Lacivertli ekip, Arda'dan üst düzey tavsiye bekliyor.
Sarı-Lacivertli ekip, Arda'dan üst düzey tavsiye bekliyor. Fenerbahçe, Elvir Baljic'i 99-00 sezonunda  Real Madrid'e 21 milyon euroya satarak genç yıldızla bu rakamı aşmayı ve sarı-lacivertli Marine tarihinin en pahalı kontratını almayı hedefledi.

Fenerbahçe, Elvir Baljic'i 99-00 sezonunda  Real Madrid'e 21 milyon euroya satarak genç yıldızla bu rakamı aşmayı ve sarı-lacivertli Marine tarihinin en pahalı kontratını almayı hedefledi.

Fenerbahçe, İsa'nın kendisine zaman zaman hediye ettiği geçen yıl yıldızı parlayan  genç yıldız Ardagüle'deki Gençlerbirliği'nin %20 hissesini almaya çalışıyor. Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş,  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Arda Güler'in bonservis bedeli hakkında yaptığı görüşmeye ilişkin şunları söyledi: "Bir kuruş  konuşmadık. Bana, yasağınıza katkıda bulunmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım bir paket hazırlayacağım dedi. Şimdi ondan haber bekliyoruz. "Hepimizin bildiği gibi taraflar anlaşmaya varamadı.

FIBA 4. Hafta Erkekler Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu TOFAŞ, Fransız temsilcisi SIG Strasbourg'u Tofaş Stadı'nda karşıladı. TOFAŞ etkili başladı ve ilk 5 dakikada kafa vuruşunu yaptı. Bubbatore'un yaptığı asistlerle etkili oyun. Konuk ekip SIG Strasbourg'un aldığı molanın ardından toparlanırken konuk ekip ilk çeyreği Matt Mitchell'in 9 sayısı ile 22-20 önde tamamladı.

İkinci periyoda asıl başlayan takım TOFAŞ. Ev sahibi, özellikle Rob Gray'in etkili oyununun da yardımıyla, maçın bitimine 40 saniye kala çift haneli farkı genişleterek skoru 45-34'e getirdi. SIG Strasbourg'dan Matt Mitchell 20 saniye kala iki serbest atış yaptı ve devreyi 45-36 yaptı.

Üçüncü çeyreğin başında Tofaş top kaybı yapınca konuk ekip farkı beşe indirdi. Strasbourg'lu Matt Mitchell'in etkili performansı bu çeyrekte de devam etti, üçüncü şutunu değerlendirerek farkı 2 sayıya indirdi. Son dakikada Süleyman Braimoh'tan gelen üç sayılık basket ile skor 58-53'e geldi.  TOFAŞ sonunda toparlandı ve üçüncü çeyreği bulduğu sayılarla  61-53 önde kapattı.

Son çeyreğe her iki takım da etkili başladı. Maçın bitimine 6 dakika kala Sulaiman Brahmo'nun üçlüğü  çift haneli skoru 69-59'a getirdi. Bunun ardından TOFAŞ skor bulmakta zorlandı ve konuk ekip  3 dakika kala 70-69'luk galibiyet serisi ile öne geçti. Son dakikalarda TOFAŞ fırsatı kaçırmadı ve Marcus Keene'nin maça odaklanmasıyla SIG Strasbourg maçı 75-79 kazandı.