Sacha Boey Fransa'dan haber bekliyor

Sacha Boey Fransa'dan haber bekliyor

Sacha Boey ligde oynamaya başladı. 21 yaşındaki oyuncu o kadar iyi performans gösterdi ki şu anda takımın en iyi oyuncularından biri. Leo Dubois iyileşse de sağ bekte Sacha Boey ilk tercih olmaya devam ediyor.

İtalyan devi Tasarım LEO DUBOIS

Sky Sports Italia'ya göre Leo Dubois, Juventus'u endişelendiren oyunculardan biri. Sağ bekinde sorun var.Serie A devleri hariç Dubois, Ocak ayında bölgeyi taşımak istiyor, onu Torino'dan Zingo ve Atlanta'dan Mailer takip ediyor.

DUBOIS'İN GALATASARA'DAKİ PERFORMANSI

28 yaşındaki oyuncunun bu sezon Premier Lig'de 6 şansı bulunuyor. Huang Hong'un devam ettiği Konya Spor'da daha sonra sol bek olarak görev yapan Dubois ceza sahasına şutunu çekti ve rakip defans Calvo tarafından ağlara geri gönderildi. , sarı-kırmızılı takım maçın bitimine 10 oyuncu kala kazanır.

Du Bois ayrıca iki kez Türkiye Kupası'nda yer aldı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda 2 asist de yaptı.

Beşiktaş, Dünya Kupası öncesi oyuncularını yakından takip ederken, George-Kevin Nkudu isimlerin başında geliyor. Kamerunlu bir ailenin oğlu olarak Versay'da dünyaya gelen ve Fransa'nın reşit olmayan takımında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, Kamerun'un Dünya Kupası'na katılma teklifini kabul etti.

Scout meşgul oldu

Bugün Kamerun milli takımında göstereceği performansa göre sol kanatta güçlü takviyeler yapacak, o dönemde gündem olan Nkudu'yu değil. Katar'a gitmeden önce İngiltere, İspanya ve Fransa'dan aldığı teklifleri reddeden N'Koudou'nun olası bir ayrılması durumunda alternatifleri hazır bulundurmayı umdukları için keşif ekiplerinin Siyah Beyazlılar üzerinde çalışmaya başladığı bildirildi. Kulüp daha önce lideri tarafından bilgilendirildi.

12 maçta 4 gol

Bu dönemde Beşiktaş forması giyen ve 12 Süper Lig maçına çıkan Nkudu, 4 gol kaydetti. Kamerun milli takımı, Dünya Kupası'nın ilk maçını bugün saat 13.00'te İsviçre takımına karşı oynayacak.

İzinli olan Uğurcan Çakır, Marc Bartra, Eren Elmalı, Marek Siopis, Hamsik, Bakasetas, Bardhi, Gbamin, Lahtimi, Trezeguet ve Ümit Bozok, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın rehberliğinde basına açık olarak tesislerde gerçekleştirildi. Mehmet Ali Yılmaz'ın. Antrenmanda Gomez, Larsen, Taha Altıkardeş ve Emrehan Gedikli yer almadı.