Ronaldo’nun Durumu Netleşti

Ronaldo’nun Durumu Netleşti
Manchester United’in yıldız oyuncusu Ronaldo’nun takımdaki geleceği ile ilgili pek çok söylenti ortaya atılmıştı. Hem göstermiş olduğu performansın yetersiz olması hem de takım oyununa yatkın olmadığı için eleştirilen oyuncunun ayrılmak istediği de iddia edilmişti.

Manchester United’in yıldız oyuncusu Ronaldo’nun takımdaki geleceği ile ilgili pek çok söylenti ortaya atılmıştı. Hem göstermiş olduğu performansın yetersiz olması hem de takım oyununa yatkın olmadığı için eleştirilen oyuncunun ayrılmak istediği de iddia edilmişti. sayfasında Dünya Liglerine bahis yapabilirsin!

Son zamanlarda oldukça mutsuz olduğu gözlenen ve bu durumu da açık açık basın toplantısında açıklamış olan Portekizli forvetin kulüp içindeki pozisyonu da değişmeye başlamış durumda. Attığı gollerin yanı sıra camia içinde de önemli bir ağırlığı bulunan oyuncu bu sene İngiltere’de kalmaya devam edeceğe benziyor. Onwin Twitter adresiyle spor dünyasını yakından takip et!

Farklı takımlardan teklif alan ancak maaş beklentisi konusunda henüz anlaşma sağlayamamış olan Ronaldo transferin son günlerine girilmişken geleceğine ilişkin net kararı da vermişe benziyor. Kulübünde kalmaya sıcak bakan oyuncu teknik direktörü ile de bir görüşme gerçekleştirerek bu isteğini dile getirdi. Hag’ın da bu karara oldukça sevindiği ve artık takım düzeyinde Ronaldo’ya yer açmak için çalışmalarda bulunduğu da iddia ediliyor. canlı TV özelliğini kullanarak sitede dilediğin kadar maç izle!

United Transferde Atağa Kalktı

Sezona oldukça kötü başlangıç yapan ve arka arkaya almış olduğu mağlubiyetler ile taraftarın tepkisini çeken United eksik bölgelerine de transfer yapmaya kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Real Madrid forması giyen ve savunma bölgesinde görev yapan Casemiro’yu transfer eden kırmızı şeytanlar için sırada hücum bölgesi bulunuyor. üzerinden giriş linkini bulup giriş yapabilirsin!

Takım kaptanı olan Maguire için ise son karar teknik direktör tarafından verilecek. Yapmış olduğu hatalar ve yenilen gollerde hatalı duruşları ile tepki eken tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılığı ile ilgili her geçen gün farklı bir söylenti çıkıyor. Onwin giriş sayfasında maç oranlarını incele!

Chelsea’nin ilgisinin olduğu da İngiliz basının yakından alakadar olduğu gündemlerden biri olmaya devam ediyor. Casemiro transferinden sonra takımda bulunan oyunculardan para kazanma amacında olan United’da ilk ayrılık Maguire olacak gibi. Onwin maç yayınlarında donma sorunu olmadan keyifle maçları izlemeye başla!