Robin Van Persie ne zaman İstanbul'a geliyor!RVP imza töreni ne zaman!

Robin Van Persie ne zaman İstanbul'a geliyor!RVP imza töreni ne zaman!
Robin Van Persie ne zaman İstanbul'a geliyor?RVP imza töreni ne zaman yapılacak?Fenerbahçe, Robin van Persie ile görüşmelere başlandığını açıkladı.Fenerbahçeli taraftarlar havalara uçtu ve Van Persie'nin geliş tarihini merak etmeye başladı.
 Robin Van Persie ne zaman İstanbul'a gelecek?İmza töreni ne zaman yapılacak?Fenerbahçe, Robin van Persie ile görüşmelere başlandığını açıkladı.Fenerbahçeli taraftarlar havalara uçtu ve Van Persie'nin geliş tarihini merak etmeye başladı.

Fenerbahçe Kulübü, Manchester United'in Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kulübü ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, Manchester United ve Van Persie ile görüşmelere başlandığı belirtilerek, "Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Gözler Van Persie'nin geliş tarihine ve imza törenine çevrildi.Aldığımız duyumlara göre Persie Pazar akşamı özel uçakla saat 22:00'da  gelecek ve İmza törenide Pazartesi günü yapılacak.