Riot'un mobil oyunu Wild Rift Games'e katılarak 2021 yılında oyun portföyüne eklendi

Riot'un mobil oyunu Wild Rift Games'e katılarak 2021 yılında oyun portföyüne eklendi

Riot'un mobil oyunu Wild Rift Games'e katılarak 2021 yılında oyun portföyüne eklendi. Aynı yıl Lokum Games ile Zula FreeZone CUP 2021'e de ulaşan Vodafone, 2022 öncesinde Free Fire 5G Şampiyonası düzenlendi birkaç ay boyunca izlendi.

2014 yılında kurulan FUT Esports, Türkiye'nin en rekabetçi oyuncularını ve oyundaki en ateşli isimleri bir araya getiriyor.FUT Esports, katılımcı iştirakleri arasında bugüne kadar toplam 35 şampiyonluk kazandı. FUT Espor takımları, çevrimiçi turnuvaların yanı sıra dünyanın  25 farklı şehrinde LAN turnuvalarında da mücadele ediyor. FIFA, FIFA Pro Clubs, VALORANT, PUBG, PUBG Mobile, Apex Legends, Glory of Kings, TeamFightTactics, Hearthstones, Magic The Gatering, Legends of Runeterra dahil FUT Espor iştiraklerinde 58 oyuncu var. FUT Esports, dünyanın dört bir yanından 30 takımın katıldığı VALORANT Şampiyonlar Turu 2023'e katılacak iki Türk takımından biri.

Yeni nesil perakende satış yöntemlerini benimseyen Vodafone, Vodafone Grubu  içinde Metaverse'te mağaza açan ilk ülke oldu ve Türkiye'nin de ilk operatörü oldu. telekomünikasyon sektöründe Metaverse'de mağaza açmak. Merkezi olmayan cennet. Kullanıcılar mağazayı ziyaret ettiklerinde yeni nesil dijital deneyimle Vodafone'un ürün ve hizmetlerine erişirken, Metaverse dünyasını da keşfetme fırsatı buluyor. Vodafone ayrıca ilk etkinliğini Vodafone Metaverse Store'da ve ilk canlı hibrit basın toplantısını Decentraland'da gerçekleştirdi. Toplantıyı şirket yetkilileri, medya mensupları ve influencer'ların da aralarında bulunduğu 10 kişi Metaverse'ten izledi.

TFF U19 Elit Lig 2. Grup, 7. haftada Manisa'yı Emre Burgaz ve Süleyman Bozbay'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Deniz Lispil'in morali iyi, grup aşamasında 7 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 11 puan toplayarak maç başına ortalama 4. sırada yer alıyor. Lig 8. Hafta'da Denizlispor U19 ile 26 Kasım 2022  saat 12:00'de Akkonak Stadı'nda HES İlaç Afyonspor karşı karşıya gelecek. Şampiyonluğu ve oynanan 7 maçı değerlendiren Yeşil Siyahlıların teknik direktörü Gökhan Kaynak, ligin başından beri iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Tabii oyuncularımızda zaman zaman dalgalanmalar oluyor. Biz de takım olarak yaşıyoruz. Bunun nedeni inişli çıkışlı oyuncularımız olması.