Redmond, Roman Saiss ve Gedson Fernandes, Konyaspor'a karşı

Redmond, Roman Saiss ve Gedson Fernandes, Konyaspor'a karşı

Sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta Kayserispor deplasmanında oynayamayacaklar. Siyah beyazlılar, Abdulkadir Bitigen yönetiminde ikinci kez Konyaspor ile karşı karşıya Bugün saat 16.00'da Kony Sub-MetLife Stadı'nda oynanacak Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasını hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve İbrahim Çalar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Ümit Öztürk oldu.

Bitigen, 2020-21 sezonunda iki takıma da liderlik ederken, Konyaspor deplasmandan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş transfer operasyonunda Süper Lig'den yeni ayrılan forvet için isim geçti Habertürk kaynaklarına göre; Sivasspor'dan ayrılmak istediğini açıklayan Diasaba, maç listesinde yer almadığını, Beşiktaş'ın gündemine oturdu. Rıza Çalımbay, "Diazaba'nın sözleşmesi ilk yarıya kadar. İlk yarıda gidecek. Ayrılmak istiyor. Teknik direktör olarak gitmesini istemiyorum ama yapamayız. İstediğimiz oyuncuları tutamayız." Hadi. Umarım oyunun geri kalanında iyi oynar ve gider. Yapacak bir şey yok. Ne kalbi ne de iradesi yoksa bizimle kalması adil değil. Konuşmalı ve gerekeni yapmalıyız. ”

Diasaba, bu sezon 20 resmi maçta Sivasspor forması giyme şansına sahip. İsrailli 10 numara bu süreçte altı gol attı. Diasaba da takım arkadaşlarına  7 gol kaydetti. 30 yaşındaki oyuncunun şu anki piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro. Futbola Hapoel Haifa altyapısında  başlayan Dia Saba, ardından Beitar Tubruk, Maccabi Tel Aviv, Hapoel Beer Sheva, Bnei Sakhnin, Maccabi Petah Tikva, Maccabi Netanya, Guangzhou Evergrande ve Al Nasr formalarını giydi.

Kasımpaza'da sakatlığı bulunan Brezilyalı oyuncunun bugün ilk 11'den başlaması bekleniyor Beşiktaş, A. Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Dünkü ısınma ve ayakta koşu çalışmalarının ardından 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcuların, taktiksel çift top oyunuyla antrenmanlarını tamamladıkları bildirildi. Siyah beyazlı ekip, akşam saatlerinde özel uçakla Konya'ya giderek kampa girdi. Konya'yı ligin en zorlu deplasmanlarından biri olarak nitelendiren deneyimli teknik adam, "Rakiplerimiz de bizim gibi liderliği elinde tutmaya çalışıyor. Muhtemelen sezonun en önemli maçlarından birini oynuyoruz. Kasımpaşa bize umut verdi. Şampiyonluk arayışımızı daha da pekiştirmek için Konya'da bir galibiyete ihtiyacımız var.