Real Madrid 3-2 Chelsea Uluslararası Şampiyonlar kupası maçının özeti

Real Madrid 3-2 Chelsea Uluslararası Şampiyonlar kupası maçının özeti
Real Madrid 3-2 Chelsea Uluslararası Şampiyonlar kupası maçının özeti..Zinedine Zidane'ın ekibi, Antonio Conte'nin öğrencilerini ilk yarıdaki iyi performansla devirmeyi başardı.
Zinedine Zidane'ın ekibi, Antonio Conte'nin öğrencilerini ilk yarıdaki iyi performansla devirmeyi başardı.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın Amerika Birleşik Devletleri ayağında Real Madrid, Chelsea'yi 3-2 mağlup etti.

Birçok önemli asından yoksun olmasına rağmen gençleriyle oldukça iyi bir görüntü ortaya koyan Real Madrid, rakibini ilk yarıda zor durumlara soktu.

Marcelo'nun 19 ve 26. dakikalarda attığı iki güzel golle 2-0'lık üstünlüğü yakalayan La Liga devi, Mariano Mejia'nın 37. dakikada ceza sahası dışından attığı harika golle soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.

Zinedine Zidane'ın ekibi ikinci yarıda biraz vites düşürmüş olsa da Chelsea bunu kullanmakta zorlandı. Son 15 dakikaya kadar da rakip kalede önemli fırsatlar yakalayamadı.

Real'in oyundan düşmeye başlamasıyla sahne alan isimlerden Eden Hazard, 80. dakikada kaleciden topu kurtardıktan sonra attığı golle takımının tek sayısını kaydetti. Duraklama anlarında yine benzer bir pozisyonda bir gol daha atan Hazard maçın skorunu tayin etti ve Real Madrid, Chelsea'yi 3-2 mağlup etti.