Pierre Gasly Neden Bu Kadar Sinirlendiğini Açıkladı

Pierre Gasly Neden Bu Kadar Sinirlendiğini Açıkladı
Pierre Gasly neden sinirlendiği ve aracına yumruk attığı konusuna açıklık getirdi. 3. seansta olabilecekleri bir tempoya sahip olduklarını ve bunu rahat bir şekilde gerçekleştirebileceklerini söyleyen Gasly, ikinci seansta tek set lastik kullanarak piste çıkmaları ve bunun oldukça kullanılmış bir lastik olması nedeniyle piste gelmek istediğini fakat takımının bunu istemediğini belirtti.

Pierre Gasly neden sinirlendiği ve aracına yumruk attığı konusuna açıklık getirdi. 3. seansta olabilecekleri bir tempoya sahip olduklarını ve bunu rahat bir şekilde gerçekleştirebileceklerini söyleyen Gasly, ikinci seansta tek set lastik kullanarak piste çıkmaları ve bunun oldukça kullanılmış bir lastik olması nedeniyle piste gelmek istediğini fakat takımının bunu istemediğini belirtti. Piste gelmek istediğinde pistin kurumaya başladığını hatta kuruduğunu gördüğünü ve bu nedenle takımının bunu yapmaması üzerine 3. seansa geçemediklerini ve bu büyük hata yüzünden sinirlendiğini belirtti. Hala neden bunu yaptıklarını anlamadığını belirten pilot, bu yüzden büyük bir bedel ödediklerini ve çok büyük bir fırsatı kaçırdıklarını belirtti.

Geride Kaldığı İçin Çok Sinirlendi

Neler yapabileceğini bildiğini ve küçük bir farkla 3 seansı kaçırdıkları belirten pilot yeni lastikler olsaydı en az 1,5 saniye daha hızlı gidebileceğini söyledi. İlk seans başlamasından bu yana büyük bir potansiyellerinin Olduğunu ifade eden pilot takımın kendisini dinlememesi nedeniyle geride kaldığını ve geride kalmasını kendisini çok sinirlendiğini belirtti. Diğer taraftan önünde trafik de bulunduğunu söyleyen pilot, asıl problemin bir tek gelmesi gerektiği zaman takımın bunu yapmak istememesi olduğunu belirtti Asıl sebebin öncesinde ve sonrasında olanların önemli olmadığını söyleyen pilot, gün sonunda 3. seansla geçememeleri nedeniyle aşırı sinirlendiğini ve aracını yumurtladığını da tekrar belirtti.